Mariano Rajoy inaugura demà el XIV Congrés Nacional de Noves Generacions

Mariano Rajoy inaugura demà el XIV Congrés Nacional de Noves Generacions

Sota el lema #QueNadaTePare, una vintena de joves de Balears participaran al XIV Congrés Nacional de Noves Generacions d`Espanya que tindrà lloc a Sevilla, els propers dies 21 i 22 d`abril.

La Delegació balear està encapçalada pel President Regional, Andrés Ferrer; i el Secretari General, Pedro Álvarez; i compta amb afiliats de Mallorca, de Menorca, i d`Eivissa, que seran els encarregats de confirmar al nou president nacional de l`Organització juvenil del Partit Popular.

Diego Gago, actual president autonòmic de NNGG de Galícia, es presenta com a únic candidat a l`elecció del nou president/a nacional dels joves del Partit Popular. Juntament amb l`elecció dels nous òrgans de direcció de NNGG, es debatran i aprovaran cinc ponències que definiran l`acció política de l`Organització durant els propers anys. Es tracta de les ponències d`Estatuts; Educació; L`Espanya que volem; Transformació Digital; i Milenians, en les quals participa com a ponent el menorquí Santiago Mascaró.

El President Nacional del Partit Popular, Mariano Rajoy, inaugurarà les jornades, demà, divendres, a partir de les 17 hores, al costat del President del PP andalús, Juan Manuel Moreno i del President de NNGG d`Andalusia, Luis Paniagua.

El Congrés comptarà amb la presència de la plana major del Partit Popular, entre els quals es troben la Secretària General, María Dolores de Cospedal, que intervindrà el dissabte al matí; i els vicesecretaris generals Pablo Casado, Javier Maroto i Javier Arenas, que faran el propi el dissabte, horabaixa. El Coordinador General, Fernando Martínez Maíllo serà l`encarregat de clausurar el Congrés, després de les intervencions de la presidenta sortint, Beatriz Jurado; i del nou president nacional de NNGG.