Més de 200 joguines per als boixos de Santa Eulària des Riu

Més de 200 joguines per als boixos de Santa Eulària des Riu

NNGG de Santa Eulària, conjuntament amb l`Associació Casa del Perú, van concloure divendres passat amb una campanya solidària de recollida de joguines, en què n`han aconseguit recollir més de dos-cents i que han estat lliurats íntegrament a Càritas Parroquial del municipi.

La campanya va donar el seu tret de sortida el passat dissabte 14 de desembre, al mercat nadalenc de la localitat, organitzat per l`associació de comerciants del centre, amb una gran xocolatada al Punt Jove, que va acabar amb la recent entrega de les joguines. Durant tres setmanes, s`han col·locat diversos punts de recollida en negocis de la localitat i en punts concorreguts pels més joves, on els vesins han pogut dipositar les seves joguines .

El president de la formació juvenil, Daniel Marí, ha manifestat que es troba molt satisfet amb l`acollida que ha tingut aquesta iniciativa, entre els vesins i comerços de la localitat, que s`hi han bolcat des del primer dia. Així mateix ha agraït a Càritas Parroquial de Santa Eulària, que es farà càrrec de la seva distribució a través de les diferents parròquies. “Es tracta d`una iniciativa que pretén que tots els boixos de la localitat, tot i les dificultats econòmiques que puguin travessar les seves famílies, puguin començar aquest any amb la il·lusió que els crea una nova joguina”, ha manifestat Marí.

D`altra banda els dos presidents, Antonio de Julián i Daniel, han assenyalat “seguirem fent campanyes en aquesta línia, i esperem poder repetir aquesta cada any, a més d`altres en èpoques on no es concentrin tantes campanyes, conscients de les necessitats que pateixen alguns col·lectius i fundacions benèfiques”, han conclòs .