Més de 60 membres de NNGG de les Illes Balears viatgen a Madrid per conèixer el Congrés, el Senat i la seu nacional del PP

Més de 60 membres de NNGG de les Illes Balears viatgen a Madrid per conèixer el Congrés, el Senat i la seu nacional del PP

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears duu a terme aquest cap de setmana un viatge institucional a Madrid amb l`objectiu de conèixer les dues principals institucions legislatives d`Espanya, a més de la seu nacional del Partit Popular.

Durant la visita, en la qual participen més de seixanta afiliats i simpatitzants de l`organització juvenil balear, els membres de NNGG podran conèixer a fons les instal·lacions del Congrés dels Diputat i el Senat, així com el seu règim organitzatiu i el seu funcionament. A més, amb motiu del viatge a la capital, els integrants de la formació política visitaran la seu nacional del Partit Popular, situada al carrer Gènova. Aquesta trobada es duu a terme amb l`objectiu d`oferir als joves del PP la possibilitat de conèixer les institucions de dues dels principals òrgans constitucionals del nostre país.

Segons Llorenç Galmés, president regional de Noves Generacions i diputat en el Parlament, “planifiquem aquest tipus de visites perquè els més joves del Partit Popular puguin conèixer de primera mà com es legisla i com es controla l`acció de Govern en les principals institucions que ens afecten”. Galmés ha afegit que “l`any passat visitem les institucions europees a Brussel·les; a més, és molt usual veure a joves de NNGG cada dimarts en el Parlament, per la qual cosa és ferm i evident nostra aposta per la formació i l`acostament a les institucions polítiques que afecten a Balears”.

Aquesta nit els joves de Balears reprendran la seva trobada amb els diputats i senadors electes per Balears, a més de la secretària d`Estat de Turisme, amb els qui ja han estat aquest matí en la visita del Congrés i el Senat.

Juntament amb la delegació estaran presents Marga Prohens, adjunta a presidència de NNGG Balears i portaveu parlamentària del PP en la càmera balear, i Llorenç Galmés, president de Noves Generacions de Balears i diputat en el Parlament.