Més de cent joves de NNGG traslladen les seves propostes en matèria de joventut a dirigents del Partit Popular

Més de cent joves de NNGG traslladen les seves propostes en matèria de joventut a dirigents del Partit Popular

Un centenar de joves militants i simpatitzants de Noves Generacions es van reunir dissabte passat amb dirigents del Partit Popular. L`acte, que es va celebrar al Parc de la Mar, va comptar amb la presència del secretari general del Partit Popular, Miquel Vidal; la candidata a l`alcaldia de Palma, Marga Durán; els consellers Toni Gómez, Sandra Fernández, Núria Riera, Joaquín García i Jaime Martínez; i l`eurodiputada Rosa Estaràs, entre altres càrrecs del partit. Durant la trobada els membres de l`organització juvenil van traslladar les seves propostes en matèria de joventut per a l`elaboració del programa electoral del Partit Popular.

La candidata a la batlia de Palma, Marga Durán, destacà el seu interès en els joves “perquè són el futur. I per això en la llista de la meva candidatura dins dels quinze primers, tres són membres de Noves Generacions”. “En uns dies -ha afegit Durán- quan presenti el meu programa electoral, tindré també diverses propostes per a joves, sense oblidar que ha d`haver una política transversal, amb la qual es pensi en els joves en decidir qualsevol mesura en qualsevol àrea”. Duran va descartar acceptar etiquetes i ha dit “que el Partit Popular treballa per fomentar la creació d`ocupació per a joves”.

Per la seva banda, el secretari general, Miquel Vidal, va recordar que el Partit Popular treballa pels joves, per crear ocupació, per l`educació. “Perquè qualsevol polític ha d`estar al costat dels joves i pensar en ells, perquè són el futur de la nostra societat”. A més, Vidal va agrair la implicació de Noves Generacions del PP, “perquè malgrat ser joves, estan implicats amb els problemes de tots i volen treballar per millorar la situació de tots”.