Més de dos centenars de joves assisteixen al Sopar de Nadal de NNGG de les Illes Balears

Més de dos centenars de joves assisteixen al Sopar de Nadal de NNGG de les Illes Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears va celebrar ahir el seu multitudinari sopar de Nadal, a la qual van assistir més de dos-cents joves afiliats de la formació política. La trobada es va celebrar al restaurant Cosa Nostra de Palma de Mallorca i va prosseguir a la discoteca Marsala.

Durant la nit, es va presentar mitjançant un videoclip, la imatge i l`eslògan que els joves del Partit Popular de Balears pensen utilitzar com a eix central de la seva futura precampanya electoral amb la qual pretenen propiciar el canvi polític en les pròximes eleccions insulars i autonòmiques mitjançant la mobilització dels joves de la comunitat autònoma que estiguin decidits a ajudar a la estructuració d`una nova majoria forta i optimista, que tregui del desgovern i de la crisi a les Illes Balears. “Ets jove? Activa`t “és el lema escollit per NNGG per animar els joves de les nostres illes a creure que es poden millorar les coses confiant en la política i en què es pot gestionar la cosa pública d`una altra manera.

A més de la presentació de l`eslògan de campanya, NNGG de les Balears va aprofitar la nit per homenatjar a la que fins fa poc va ser una companya més de l`organització juvenil, Malén Sastre, que va morir a Calvià el passat 30 d`agost. Noves Generacions de Balears va lliurar als seus familiars més propers una placa en memòria de la nostra estimada companya per demostrar que el seu record sempre romandrà en el si de l`organització.

En l`acte es van donar cita, a més de més de dos-cents joves de les quatre illes, destacats dirgents de Noves Generacions i del Partit Popular com Bernat Vallori, president de NNGG Mallorca, Rafa Triguero, president de NNGG Eivissa, Manu Marquès, president de NNGG menorca, Llorenç Galmés, president de NNGG Balears, José María Rodríguez, president del PP Palma, Joan Rotger, president del PP Mallorca, Maria Salom, candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Pere Rotger, vicepresident del Parlament balear, Toni Pastor, vicepresident del PP balear i portaveu parlamentari i José Ramón Bauzá, president del PP balear i candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears.

Després del sopar, es va celebrar a la discoteca Marsala una Festa Popular amb gran èxit, que va ser organitzada per Noves Generacions del Partit Popular de Palma.

Es pot visualitzar el video de presentació a Facebook, a la secció Multimèdia de la web i al següent link: http://www.youtube.com/watch?v=YZeqQh9rk2o