Més de mil persones a les Matances de NG de Campos

Més de mil persones a les Matances de NG de Campos

Més de 1.000 persones van participar ahir a la nit el tradicional sopar de matances organitzat pels joves de Noves Generacions de Campos a la nau de Son Fuaní de la localitat. El president del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, la candidata al Consell de Mallorca, Maria Salom, l`Adjunta a Presidència de NG de Balears, Marga Prohens i el president de NG de Campos, Pedro Ollers, entre d`altres dirigents del partit, van participar en aquest acte festiu, que va encapçalar el candidat a l`Alcaldia de Campos i membre de NG del municipi, Sebastià Sagreras.

Sagreres aprofitar el seu discurs per fer quatre peticions que va qualificar de “imprescindibles per Camps al futur president del Govern, José Ramón Bauzá”. “Els campaners, quan anem o venim de Palma, no ens volem seguir jugant la vida a la carretera més perillosa de Mallorca, necessitem una actuació ràpida, urgent i contundent a la carretera de Campos a Llucmajor”, va sol.licitar Sagreras.

El candidat a l`Alcaldia va explicar, a més, que el municipi té un estoc de 500 habitatges construïts sense vendre, “de manera que no entenem com el Govern socialista ha comprant un solar per 18 milions d`euros i ha projectat 320 habitatges més de protecció oficial . Et demanem, José Ramón, que quan siguis el nostre president paralitzi aquest projecte “.

Un desenvolupament turístic de qualitat per a Sa Ràpita que contribueixi a pal.liar els més de 600 aturats que té el municipi, i formar un Govern que tingui en compte els pagesos i ramaders “i el seu mèrit com els màxims conservadors del medi ambient” van ser les altres dues peticions de Sebastià Sagreras.

El candidat a l`Alcaldia de Campos va defensar, així mateix, “que en el Partit Popular som els mateixos de sempre, amb les mateixes idees, valors i principis, sense posar una excusa diferent cada dia”, i va criticar que ara per a alguns “el PP és el dimoni, i es fan de la Lliga Regionalista que s`ha inventat el que feia 30 anys que cobrava de càrrecs gràcies al Partit Popular “, va dir.

El president popular, per la seva banda, va considerar les peticions de Sagreras de sentit comú, i un exemple de persona lluitadora, formada i amb capacitat per liderar el canvi que Camps necessita. “Sebastià, no puc més que comprometre`m al que em demanes, aquí davant de més de 1.000 veïns que veuen en tu un referent perquè en el municipi es produeixi el canvi que els campaners i campaneres es mereixen”, va manifestar Bauzá. El president regional del PP va considerar que l`empenta de Sagreras és el de la nova forma de fer política que s`imposarà a les Illes a partir del 22 de maig, “ja que la nostra forma de fer política, la nostra manera d`entendre-sota la premissa de la vocació de servei, està en el pol oposat de la que està executant l`actual Govern i que té com a rèdit a més de 120.000 aturats, a més de 40.000 famílies amb tots els seus membres actius en situació d`atur, ja Balears sumida en una crisi econòmica i social sense precedents “, va afegir.