Més de trenta joves balears participen activament al 13è Congrés Nacional de Noves Generacions

Més de trenta joves balears participen activament al 13è Congrés Nacional de Noves Generacions

Més de 34 joves de Balears han participat durant aquest cap de setmana al 13 Congrés Nacional de Noves Generacions del Partit Popular que ha tingut lloc a Saragossa durant aquest cap de setmana. L`anterior president, Nacho Uriarte, ha passat el testimoni a la jove cordovesa Beatriz Jurat, que encapçala un projecte renovat basat en la il.lusió, l`esforç i les propostes de canvi que necessita Espanya.

Jurado ha estat proclamada presidenta de la formació juvenil per més del 93% dels vots emesos. La secretaria general, estarà en mans del president de NG de Galícia, Javier Dorado. Les Illes Balears tindran representació directa en el Comitè Executiu Nacional ja que, Llorenç Galmés ha estat nomenat Secretari Executiu de Relacions Institucionals; Alejandro Jurado, Secretari Executiu d`Esports; Rafa Triguero, Secretari Executiu de Oci i Pepe Escudero, Secretari de mobilitat.

A més, Llorenç Galmés ha participat en la redacció i exposició d`una de les ponències que es van aprovar el Congrés, la d`Economia i Ocupació. Durant el congrés també s`ha projectat un vídeo del president regional José Ramón Bauzá, que ha animat els joves a apostar per l`educació, la formació i l`esforç, i ha felicitat al nou equip regional.

En paraules del propi Galmés, “la reunió de més 1.000 joves aquest cap de setmana demostra la força renovadora del Partit Popular. Hem debatut propostes ideològiques, econòmiques i d`estatuts, amb els joves més formats, més preparats i amb més il.lusió per ser decisius en el canvi en totes les comunitats autònomes “.