Muro estrena junta local de NG amb Àgueda Carbonell com a presidenta i Cata Ramis com a secretària general

Muro estrena junta local de NG amb Àgueda Carbonell com a presidenta i Cata Ramis com a secretària general

Noves Generacions del Partit Popular de Balears va fundar ahir vespre la seva nova junta local de Muro (Mallorca), seguint amb l`ímpetu de l`organització juvenil de fer arribar als joves de la nostra comunitat els ideals i les polítiques del Partit Popular.

A la fundació, que es va produir a iniciativa de diversos joves i del president del PP de la localitat, Nofre Plomer, els primers vuit membres de NG de Muro van triar la directiva, atorgant per unanimitat la seva confiança a Àgueda Carbonell, de 22 anys, i a Cata Ramis, de 20, que exerciran els càrrecs de presidenta i secretària general, respectivament.

Carbonell, que va dir sentir-se molt compromesa amb l`ideari de la formació i amb el càrrec que ha de desenvolupar durant tres anys, va expressar que el seu objectiu com a nova presidenta serà “demostrar als joves de Muro que hi ha un partit polític i unes idees fidels a l`esperit de la joventut”. La nova presidenta ha afegit que “NG de Muro estarà sempre aquí per eliminar etiquetes i clixés, i demostrar que és completament normal ser jove i del Partit Popular. Per la seva banda, la nova secretària general, Cata Ramis, es va dirigir al públic per expressar les seves ganes de treballar per Noves Generacions i el seu compromís amb els companys de l`organització.

Després de l`elecció dels càrrecs directius, David Devis, coordinador de juntes locals de NG Mallorca, va expressar el continu suport que tindran els joves del PP de Muro des de la junta insular.

Per la seva banda, el vicesecretari general d`Acció Política i Institucional de NG de les Balears, Pedro Álvarez, va donar l`enhorabona als integrants d`aquesta nova junta local i va convidar tots els seus afiliats a ser part activa de la vida de NG. En paraules de Pere Álvarez “Noves Generacions no són les joventuts del PP, ni és només una escola de política; NG és la locomotora ideològica del PP, de manera que els joves tenim el dret i el deure de reivindicar sempre les nostres idees i opinions, ja que el futur que els nostres governants construeixen avui no serà de ningú més que de nosaltres mateixos, els joves”.

A la junta fundacional van estar també presents Cati Civera, vicesecretària general de Participació Juvenil de NG de les Balears i Joan Escales, cap de llista del PP a Muro i director insular de Caça del Consell de Mallorca.