Nena Gelabert, presidenta de la nova junta de Noves Generacions de Lloret de Vistalegre

Nena Gelabert, presidenta de la nova junta de Noves Generacions de Lloret de Vistalegre

Ahir vespre va ser fundada la nova agrupació dels joves del Partit Popular al municipi de Lloret de Vistalegre. La nova presidenta de Noves Generacions de Lloret de Vistalegre és Nena Gelabert; el càrrec de secretària general correspon a Nena Real.

L`acte de presentació es va dur a terme al Bar Es Pou de la localitat, amb la imprescindible presència d`uns deu nous integrants de l`organització juvenil, a més destacats membres de la junta local del PP de Lloret, com el seu president Nadal i el batle del poble, Joan Jaume. Durant la trobada, Alfons Gómez, Secretari Isular, Bernat Vallori, President de NG de Mallorca, Pedro Álvarez, Vicesecretari d`Acció Política i Alejandro Jurado, Secretari General de NG de les Illes Balears van acollir als nous membres de l`organització política juvenil .

En l`acte es va destacar la gran importància que tenim els joves a l`hora d`impulsar i propiciar el canvi polític que les nostres Illes necessiten, tenint en compte que els joves representem el present i el futur d`aquesta terra. Amb la creació d`aquesta nova junta de NG a Lloret de Vistalegre ja són trenta-vuit els municipis de Balears amb la presència de Noves Generacions del Partit Popular.