NG agraeix a José Ramón Bauzá seu compromís amb la renovació i la joventut materialitzat amb la inclusió de nombrosos joves en les principals candidatures

NG agraeix a José Ramón Bauzá seu compromís amb la renovació i la joventut materialitzat amb la inclusió de nombrosos joves en les principals candidatures

Noves Generacions de les Illes Balears té un paper clau en la renovació liderada per José Ramón Bauzá respecte l`oferta electoral presentada pel Partit Popular a les principals institucions de la comunitat autònoma, és a dir, Ajuntament de Palma, consells insulars i Parlament de les Illes Balears.

La principal formació política balear va presentar ahir a Son Termens (Bunyola) als integrants de la candidatura per Mallorca al Parlament, que lidera el president regional i candidat a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá. Amb la publicació d`aquesta llista ja és públic qui integra cada candidatura de les nostres grans institucions. Els equips humans que han estat presentats en els darrers dies es caracteritzen per la renovació, la joventut, l`experiència, la il.lusió i la vocació de servei públic, més del setanta per cent dels integrants de les candidatures són persones que no han ocupat càrrecs públics en les institucions que es presenten.

D`aquest nou setanta per cent, la formació juvenil del PP balear, Noves Generacions, ocupa un lloc rellevant i preeminent. Tal com va afirmar ahir José Ramón Bauzá en el seu discurs de presentació, Noves Generacions de les Illes Balears va ser qui va atorgar els únics avals amb els quals el president del PP i candidat a les eleccions va aconseguir erigir-se com a tal i, conseqüentment amb la confiança que té el màxim exponent del PP balear en els seus joves, la inclusió de vint membres de l`organització política juvenil a les principals candidatures balears és un fet.

Sandra Fernández, Joan Pau Reus, Belén Soto, Javier Ureña, Rubén Pumar, Jesús de Miguel, Patricia Díaz, Rosa Llobera i Andrés Ferrer, secretari general de NG de Palma, formen part de la candidatura de Mateu Isern a l`alcaldia de la capital balear.

Sandra Fernández, secretària executiva de NG Eivissa, Marcos Colomar, vicesecretari general de tecnologies de NG de les Balears, i Rafa Triguero, president de NG d`Eivissa, estan integrats en la candidatura al Consell d`Eivissa, liderada per Vicent Serra; Jaume Fernández, secretari general de NG Eivissa, i Ana Torres (NG Vila) formen part de la candidatura eivissenca al Parlament encapçalada per Pere Palau.

Joan Carrasco (NG Ciutadella) i Gemma Fernández (NG Es Migjorn), formen part de la candidatura de Santi Tadeo al Consell Insular, i Alejandro Sanz, president de la Comissió de Joventut del PP balear i Manu Marquès, president de NG de Menorca, estan integrats en la candidatura al Parlament per Menorca.

Finalment, Antonia Roca (NG Palma), Raquel Sánchez (NG Calvià) i Toni Grimalt (NG Felanitx) són els representants de l`organització juvenil a la candidatura de Maria Salom al Consell de Mallorca, i Marta del Pino (NG Palma), Alejandro Jurado, secretari general de NG Balears, Sonia Sánchez, presidenta NG Calvià, Marga Prohens, adjunta a presidència de NG Balears, i Llorenç Galmés, president regional de NG, formen part de la candidatura mallorquina de José Ramón Bauzá al Parlament.

Aquests més de vint joves seran els responsables de reivindicar els interessos de la joventut balear i els nostres postulats davant els polítics que dirigeixin les institucions a partir de dia 22 de maig d`aquest any, amb la seva inclusió en la política activa, el Partit Popular de Balears dóna un pas endavant en favor dels seus joves, demostrant que la seva adreça confia en la vàlua i l`opinió de la formació juvenil. Així mateix, Noves Generacions vol destacar que la seva presència política dins de les candidatures populars no es limita als vint llocs assignats a les principals candidatures, sinó que la formació juvenil està present en multitud de candidatures als ajuntaments de l`arxipèlag balear.

Dels vint membres de la formació juvenil que integren les principals candidatures hem de destacar a Marga Prohens, que és la número dotze en la candidatura al Parlament per Mallorca, el que garanteix la seva entrada en la màxima institució balear. Gràcies a la iniciativa presa per José Ramón Bauzá els joves, avui més que mai, podrem fer política amb majúscules i participar i opinar sobre la gestió d`allò públic. Moltes gràcies president!