NG Balears condemna l`assassinat de Núria Orol i totes les expressions de la violència de gènere

NG Balears condemna l`assassinat de Núria Orol i totes les expressions de la violència de gènere

Un cop més la violència de gènere s`ha materialitzat en les Illes Balears amb l`assassinat de la jove Núria Orol al Port d`Andratx. Orol, amb venticuatro anys, va deixar la vida a causa d`unes ganivetades al pit, presumptament assestada per la seva exparella sentimental.

Avui més que mai, davant aquests fets que expressen la crueltat i la irracionalitat que pot arribar a demostrar un ésser humà, els joves d`aquesta terra hem de seguir lluitant per un futur millor, posant l`accent en aconseguir la societat que ens mereixem i que volem tots , aquesta societat en veritable igualtat en la qual, com va dir Stuart Chase, la llibertat d`un per agitar els braços acabi on comenci el nas de l`altre. Per això, davant la intolerància, la violència i la barbàrie, repulsa.

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, com a organització política compromesa amb els joves i la societat, vol condemnar l`assassinat de Núria Orol i totes i cadascuna de les expressions de la violència de gènere, que és una de les pitjors xacres de la nostra societat, al mateix temps que desitja que aquesta sigui l`última mostra de la violència de gènere en la nostra societat.