NG celebra el seu II Trofeu Sant Sebastià-Ciutat de Palma

NG celebra el seu II Trofeu Sant Sebastià-Ciutat de Palma

Amb motiu de la celebració de les festes de Sant Sebastià, patró de la Ciutat de Palma, Noves Generacions del Partit Popular de Palma ha organitzat la segona jornada esportiva II Trofeu Sant Sebastià-Ciutat de Palma, que aquest any se centrarà en l`esport del pàdel.

El Trofeu tindrà lloc el proper dia 16 de gener, a partir de les 09:30 h del matí, a les instal.lacions del Megasport Centre (C / dels Fertilitzants, núm 8. Polígon Son Valentí. Sortida Via de Cintura 7-A).

Finalitzats els diferents actes esportius, tindrà lloc el lliurament de premis als guanyadors, amb la presència de Toni Bauzá, president de NNGG de Palma, José María Rodríguez, president del Partit Popular de Palma i José Ramón Bauzá, president del PP balear i candidat a la presidència de la Comunitat Autònoma.

Noves Generacions convida a tots els seus militants, simpatitzants i joves de Palma, en general, a que assisteixin a aquesta amena jornada esportiva. Per tal d`organitzar els diferents equips i competicions, és imprescindible inscriure`s abans de dia 14 de gener, enviant un correu electrònic amb les dades personals a ferrervadell@hotmail.com o miguellopezborton@gmail.com.