NG de Balears commemora el Dia contra la Violència de Gènere

NG de Balears commemora el Dia contra la Violència de Gènere

La commemoració, un any més, del Dia Mundial contra la Violència de Gènere evidència que, malgrat l`esforç d`agents socials i institucions i el compromís ciutadà, les agressions i atacs en qualsevol de les seves formes, la desigualtat de oportunitats i la discriminació continuen formant part de la realitat d`aquest país.

El nombre de víctimes mortals per violència de gènere a Espanya en aquest any demostra que cap rang d`edat és aliè a aquesta forma de violència, denotant que el 29% de les mortes eren menors de 30 anys. Una xifra que es situa per sobre de les morts ocorregudes el 2009 en el mateix període. Recordem que cada divuit segons una dona és maltractada al món, segons l`ONU. La fredor de les xifres no reflecteix la realitat del sofriment, el silenci i la por en què viuen milers de dones al nostre país cada dia.

Noves Generacions del Partit Popular se suma avui a totes aquelles iniciatives que sumen esforços i solucions a l`eradicació de la violència masclista, en la lluita contra els maltractadors, en el suport a les víctimes i les seves famílies, a les accions que tracten de conscienciar al teixit social ia totes les activitats educatives basades en la formació en valors.

Els minuts de silenci que avui guardarem per les víctimes de la violència de gènere han de generar una consciència social que promogui accions concretes per garantir la seguretat, la igualtat d`oportunitats, l`ocupació i la formació de la dona.