NG de Balears demana a José Ramón Bauzá durant l`acte “President de tu a tu”

NG de Balears demana a José Ramón Bauzá durant l`acte “President de tu a tu”

Noves Generacions de les Illes Balears ha participat de forma molt activa en totes les activitats desenvolupades en la convenció regional “Confia” que el Partit Popular ha celebrat aquest cap de setmana a Menorca. Entre els actes programats, NG de Balears ha dut a terme una activitat anomenada “President, de tu a tu”, i la presentació de “NovesTV”, un servei de televisió per Internet que gestionarà l`organització juvenil de Menorca.

L`activitat “President, de tu a tu”, relacionada amb la campanya de NG “Ets jove? Activa`t!”, va consistir en realitzar un col.loqui obert amb José Ramón Bauzá, sense censures i de tu a tu, per preguntar a l`estil “Tengo una Pregunta para Usted”, qualsevol qüestió relacionada amb el candidat popular; el col.loqui es va desenvolupar de forma espontània, tractant tant preguntes personals com del seu projecte polític en cas de ser elegit president de la Comunitat Autònoma. Després de diverses desenes de preguntes, ja de forma més distesa i amigable, l`organització juvenil va sotmetre al president Bauzá al “Test de l`Bon President”, una ronda de dotze preguntes a respondre pel nostre candidat, que versaven sobre geografia, administració, literatura, lògica proposicional, història i política.

Per la seva banda, Noves Generacions de Menorca va aprofitar la convenció regional per presentar “NovesTV”, una eina 2.0 que a través d`Internet servirà per demostrar les accions que du a terme l`organització juvenil i animar els joves a participar en la política activa, ja que és l`única manera de canviar la societat i fer que les coses vagin millor; per això, es van emetre diversos vídeos, tant en clau insular com regional.

A l`acte “President, de tu a tu”, van assistir més de cent cinquanta joves del Partit Popular que s`havien congregat a Menorca per assistir a les jornades de la convenció regional, a més de Santi Tadeo, president del PP de Menorca i candidat a la presidència del Consell de Menorca, i José Ramón Bauzá, president regional del PP i candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears.