NG de Balears es solidaritza amb les Joventuts Socialistes i la resta de víctimes dels atemptats d`Oslo

NG de Balears es solidaritza amb les Joventuts Socialistes i la resta de víctimes dels atemptats d`Oslo

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears condemna els atemptats que es van produïr ahir a la capital noruega, Oslo, en els que moriren més de noranta persones, moltes de les quals, joves.

Els joves del PP balear ens hem volgut solidaritzar especialment amb les Joventuts Socialistes de Noruega, que aquest cap de setmana celebraven una Escola d`Estiu similar a la que NG de Balears fa el cap de setmana que ve, en la que es va produir una de les masacres. Noves Generacions, com a organització juvenil democràtica, rebutja qualsevol tipus de violència i afirma que l`única manera de combatre als personatges que volen imposar la seva ideologia damunt els altres mitjançant la violència, és emprar els instruments de seguretat i justícia que ofereix l`Estat de Dret.

Així mateix, Noves Generacions transmet el seu suport i condol a tots els afectats per aquesta tragèdia i dóna el seu suport moral als joves socialistes de tot Europa afirmant que no hi ha res que tengui més força que les idees i la paraula. No a la violència, sí a la llibertat.