NG de Sineu reclama que per exigència lingüística i dignitat cívica s’esborrin les pintades que Maulets i Voltor Negre han fet al poble

NG de Sineu reclama que per exigència lingüística i dignitat cívica s’esborrin les pintades que Maulets i Voltor Negre han fet al poble

Noves Generacions del Partit Popular de Sineu va iniciar ahir una campanya de denúncia pública contra els autors de les diverses pintades fetes a diferents indrets del poble que, sense cap dubte, degraden l’imatge de Sineu i demostren un nul respecte al nostre patrimoni comú i als drets dels sineuers.

Segons la presidenta de l’organització juvenil, Laura Montenegro, “és tan condemnable fer pintades als nostres pous públics demostrant l’amor que hi pot haver entre adolescents, com els graffitis catalanistes que amenacen a l’institució del president del govern amb la lluita des de l’ombra”. Segons Noves Generacions és molt degradant per a Sineu que apareguin aquest tipus de graffitis en un poble en el que fins aleshores hi havia hagut un respecte cap al patrimoni local i la propietat privada dels sineuers.

Els joves del Partit Popular de Sineu troben hipòcrita que una organització catalanista com és Voltor Negre, que en el seu postulat ideològic afirma defensar la no opressió de les llibertats individuals i col·lectives, ataqui la propietat privada d’un sineuer innocent per fer les seves reivindicacions. Així mateix, Noves Generacions considera patètic que la mateixa organització, que lluita per la consecució d’uns “Països Catalans” i per la defensa de la llengua catalana, faci les seves reivindicacions, ni més ni manco que cometent tres faltes d’ortografia en una única frase escrita en la llengua pròpia.

Per altra banda consideren lamentable que els Maulets emprin el mobiliari públic per convocar la ciutadania a la manifestació del 31 de desembre. Per això, els joves del Partit Popular sineuer proposen als Maulets que per convocar la ciutadania facin els graffitis a les façanes de les seves llars, enlloc de al mobiliari urbà, que és de tots els sineuers, i que en aquests temps de crisi s’ha de conservar encara més amb l’ajuda, evitant-ne la seva degradació.

Vists els fets, Noves Generacions de Sineu reclama als autors d’aquestes incíviques pintades que per dignitat cívica i exigència lingüística esborrin el mal fet, o que en tot cas, es cerquin els culpables per a que paguin les despeses de reparació del patrimoni sineuer, tant privat com públic.