NG i José Ramón Bauzá ens movem pel canvi, esteim compromesos amb la joventut balear

NG i José Ramón Bauzá ens movem pel canvi, esteim compromesos amb la joventut balear

Noves Generacions del Partit Popular ha reivindicat avui els drets i les necessitats dels joves en la caravana “Ens movem pel canvi”, que ha organitzat la formació juvenil a Menorca, a la qual ha assistit José Ramón Bauzá. El candidat del Partit Popular de Balears el Govern balear està convençut que el futur està en la joventut i per això proposa pagar tres bitllets a l`any d`anada i tornada, per mar o aire, per a cada estudiant.

El candidat popular ha fet aquest important anunci avui des de Ciutadella, en una parada de l`autobús que NG ha llogat a Menorca per difondre el seu missatge per totes les poblacions de l`illa Bauzá i Tadeo han recorregut al costat de mig centenar de joves de NNGG tots els municipis menorquins: Sant LLuis, Maó, on han visitat de Fira del Llibre, Ciutadella, Alaior, Ferreries, Es Mercadal, Es Migjorn i Es Castell.

A Menorca, el pagament dels desplaçaments és una reivindicació històrica dels estudiants i de NG, perquè aquesta illa pateix els problemes de la doble insularitat. Bauzá ha fet extensiu aquest anunci a la resta de les Illes. Les ajudes per al transport universitari és una part més del programa educatiu que presenta Bauzá. “Vull una educació de qualitat per als nostres estudiants, tant per a la formació contínua, com per a la Formació Professional o la universitària i ho faig no per una qüestió de vots, sinó per responsabilitat política i moral”.

Per la seva banda, el candidat del PP Menorca al Consell i al Parlament per aquesta illa, Santiago Tadeo, fa seu també aquest compromís de Bauzá. “Efectivament, es tracta d`una vella aspiració dels nostres estudiants que encara no ha estat resolta”. I és que és un incompliment del PSOE en els últims dos programes electorals. Juntament amb l`educació, Tadeo també posa l`accent per als joves en l`habitatge i en el treball. “Necessitem una economia productiva que aposti per la joventut”.

“Els joves són el futur de qualsevol societat i el Partit Popular és el futur d`aquesta societat”, ha afirmat el president de NG de Menorca, Manu Marqués, després de destacar l`alt grau de compromís que té el PP amb la joventut. Al costat dels joves del PP de Menorca, ha participat enllaç caravana una delegació desplaçada des de Mallorca, liderada per Marga Prohens, adjunta a presidència de NG Balears, i Alejandro Jurado, secretari general de la formació juvenil balear.