NG presenta la seva VI Escola d`Estiu, “Protagonistes del Canvi”, que es celebrarà a Son Bou, Menorca

NG presenta la seva VI Escola d`Estiu, “Protagonistes del Canvi”, que es celebrarà a Son Bou, Menorca

El comité de direcció de Noves Generacions de les Illes Balears va acordar ahir la presentació de la seva VI Escola d`Estiu, sota el títol de “Protagonistes del Canvi”, que se celebrarà els propers 29, 30 i 31 de juliol a Menorca.

Any rere any, la formació juvenil del Partit Popular organitza aquestes jornades de formació, que concentren centenars de joves de la comunitat autònoma per, en un marc de formació i esbarjo, gaudir d`un cap de setmana d`intens debat polític i diversió, mitjançant la combinació d`activitats formatives i lúdiques. Cada any, aquestes jornades se celebren en una de les diferents illes de l`arxipèlag, donant-se enguany la coincidència de celebrar-se a Menorca, que en paraules de Llorenç Galmés, president de NG Balears, “ha fet un pas endavant per al canvi polític després de dotze anys de socialisme, demostrant que les noves generacions són protagonistes del canvi “.

La VI Escola d`Estiu, “Protagonistes del Canvi”, se celebrarà el darrer cap de setmana de juliol a l`hotel Sol Milanos de Son Bou, situat a Alaior (Menorca). Durant les jornades es tractaran temes relacionats amb la crisi econòmica, la política internacional i el moviment 15-M, amb l`assistència de ponents de prestigi insular i nacional que properament es revelaran. La jornada de cloenda comptarà amb la presència del president del Consell de Menorca, Santi Tadeo, i del Govern de les Balears, José Ramón Bauzá.

El preu de la VI Escola d`Estiu, “Protagonistes del Canvi”, és de 150`00 €, i inclou trasllats en avió Eivissa-Menorca-Eivissa, amb vaixell Alcúdia-Ciutadella-Alcúdia, trasllats en autobús, estada en habitació doble i mitja pensió a l`hotel Sol Milanos de Son Bou, activitats de l`Escola d`Estiu i les anomenades “ponències nocturnes”.

Les inscripcions poden realitzar-se fins dia 20 de juliol a la Seu Regional de Noves Generacions de Balears (C / Palau Reial 10, 07001 Palma), o a través dels següents correus electrònics:

– PALMA: ferrervadell@hotmail.com

– PART FORANA: alfons.gr @ gmail.com

– MENORCA: jmmb_athletic@hotmail.com

– EIVISSA: rafatriguerocosta@hotmail.com

– FORMENTERA: bartolomayans@hotmail.com

– SECRETARIA GENERAL NG BALEARS: sgnnggib@gmail.com

En la inscripció s`ha de reflectir el nom complet, adreça postal, número de DNI, junta local a la qual es pertany i una còpia del DNI (només residents a Mallorca). Hi ha places limtarse. ¡T`apuntes?!