NG presenta un manifest en defensa dels valors de l`esport espanyol

NG presenta un manifest en defensa dels valors de l`esport espanyol

Noves Generacions del Partit Popular ratifica el seu compromís amb els valors que transmeten els esportistes espanyols, exemples de superació, esforç, generositat, respecte al contrari, treball en equip, integració i amor pels seus colors.

L`esport espanyol és el millor ambaixador de la marca Espanya. L`únic capaç d`unir sota un mateix sentiment a tots els espanyols de qualsevol creença i de pensament diferent. En una situació de crisi social, econòmica i de valors com la que està travessant Espanya, la tenacitat, l`esforç i els triomfs dels nostres esportistes són el millor exemple que té la nostra joventut i tota la societat espanyola per saber que tots junts, treballant en equip i recuperant la cultura de l`esforç que abandera l`esport, podrem tirar endavant.

Des Noves Generacions defensem l`honradesa dels nostres esportistes, del seu joc net, i estem convençuts que tots els triomfs obtinguts en els últims anys han estat fruit del seu dur treball i de la seva gran capacitat per superar les seves metes.

Avui més que mai, quan es posa en dubte l`honradesa dels esportistes espanyols, hem de reclamar el seu exemple com a transmissors de valors a tota una nació. De valors d`una vida saludable, de cooperació amb els companys per aconseguir les metes, de tirar endavant per a aquelles persones que tenen algun tipus de limitació física o algun problema d`índole personal o social, d`humilitat davant l`èxit i d`acceptació de la derrota amb la mirada sempre posada en superar la buidor.

És, l`esport espanyol, el mirall en el qual s`ha de mirar la nostra societat. I als esportistes espanyols només podem dir `gràcies` per tot el que ens fan viure i l`exemple que ens donen.