NG presenta un manifest en defensa dels valors de l`esport espanyol

NG presenta un manifest en defensa dels valors de l`esport espanyol
  • Post category:Espanya

Noves Generacions del Partit Popular ratifica el seu compromís amb els valors que transmeten els esportistes espanyols, exemples de superació, esforç, generositat, respecte al contrari, treball en equip, integració i amor pels seus colors.

L`esport espanyol és el millor ambaixador de la marca Espanya. L`únic capaç d`unir sota un mateix sentiment a tots els espanyols de qualsevol creença i de pensament diferent. En una situació de crisi social, econòmica i de valors com la que està travessant Espanya, la tenacitat, l`esforç i els triomfs dels nostres esportistes són el millor exemple que té la nostra joventut i tota la societat espanyola per saber que tots junts, treballant en equip i recuperant la cultura de l`esforç que abandera l`esport, podrem tirar endavant.

Des Noves Generacions defensem l`honradesa dels nostres esportistes, del seu joc net, i estem convençuts que tots els triomfs obtinguts en els últims anys han estat fruit del seu dur treball i de la seva gran capacitat per superar les seves metes.

Avui més que mai, quan es posa en dubte l`honradesa dels esportistes espanyols, hem de reclamar el seu exemple com a transmissors de valors a tota una nació. De valors d`una vida saludable, de cooperació amb els companys per aconseguir les metes, de tirar endavant per a aquelles persones que tenen algun tipus de limitació física o algun problema d`índole personal o social, d`humilitat davant l`èxit i d`acceptació de la derrota amb la mirada sempre posada en superar la buidor.

És, l`esport espanyol, el mirall en el qual s`ha de mirar la nostra societat. I als esportistes espanyols només podem dir `gràcies` per tot el que ens fan viure i l`exemple que ens donen.