NG reclama a la Directora General de Joventut que els joves siguin els protagonistes del canvi polític de les Balears

NG reclama a la Directora General de Joventut que els joves siguin els protagonistes del canvi polític de les Balears

Noves Generacions de les Illes Balears ha mantingut aquest matí una productiva trobada amb Isabel Cerdà Moragues, nova Directora General de Joventut i Cultura del Govern de les Illes Balears.

La reunió, que s`ha produït amb l`objectiu de presentar a la directora general tot un seguit de propostes en matèria de política jove, s`ha desenvolupat en un ambient cordial i receptiu, durant el qual ha quedat clara la disposició del nou Govern a treballar en favor dels joves de la nostra Comunitat. Els representants de Noves Generacions, liderats pel seu president regional, Llorenç Galmés, i per l`adjunta a presidència de NG i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, han reclamat a Cerdà que durant aquesta legislatura els veritables protagonistes del canvi polític de les Balears siguin els joves, ja que durant els darrers quatre anys la joventut balear ha estat ignorada per les institucions autonòmiques.

Durant la reunió, Noves Generacions ha lliurat a la directora general de Joventut i Cultura un document marc que conté un gran nombre de propostes de la formació política juvenil en matèria de Joventut, incloent Formació, Ocupació, Habitatge i Oci Saludable. Finalment, NG ha estès la mà al Govern de José Ramón Bauzá amb la finalitat d`evitar perdre quatre anys més en perjudici dels joves de Balears.