NNGG acorda la seva imparcialitat al XV Congrés del PP de Balears i anima als seus afiliats a participar de forma constructiva

NNGG acorda la seva imparcialitat al XV Congrés del PP de Balears i anima als seus afiliats a participar de forma constructiva

La Junta Directiva de Noves Generacions de les Illes Balears, reunida avui de forma assembleària a la seu del Partit Popular, ha acordat per unanimitat la imparcialitat de la formació juvenil en relació amb l`imminent XV Congrés del Partit Popular de Balears.

Durant la trobada, que ha congregat a uns quaranta membres de l`organització juvenil, s`ha animat als assistents a participar en el procés congressual del PP de Balears, on es debatran i aprovaran quatre ponències ideològiques i s`elegirà al nou president i al nou Comitè Executiu, entre les candidatures del senador José Ramón Bauzá i del diputat autonòmic, Gabriel Company.

Després de la intervenció dels presidents insulars de NNGG, Ramon Sintes, Toni Ramon i Jaume Llompart, el secretari general dels joves del PP Balear, Pedro Álvarez, ha explicat als assistents els sistemes de participació per participar tant al Congrés Autonòmic del PP com al XIV Congrés Nacional de NNGG, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d`Abril a Sevilla, i serà el primer amb el nou sistema d`elecció presidencial a doble volta. Per a aquest Congrés NNGG de Balears comptarà amb 21 compromisaris, que seran elegits per votació en llistes obertes el dijous dia 16 de març.

Per la seva banda Andrés Ferrer, president de NNGG de Balears, ha animat als assistents a que participin de forma activa i constructiva en els propers processos congressuals. En paraules de Ferrer, “des de NNGG apostam pel debat i la participació en positiu; hem d`aconseguir entre tots un partit fort i unit, que ens dugui a oferir el millor programa per als ciutadans de les Illes Balears”.

Així mateix Ferrer ha animat als membres de Noves Generacions “a escoltar les propostes dels presidenciables, qui a partir de dia 27 de març, comptaran amb el total suport de l`organització juvenil”.

PARTICIPACIÓ I TRANSPARÈNCIA

La Junta Directiva ha acordat també l`organització d`equips de treball per a l`elaboració d`esmenes per a les ponències del XV Congrés del PP Balear, en considerar que els documents que s`aprovin dia 25 de març seran el full de ruta del partit per als propers quatre anys: Estatuts; Economia, Turisme i Administració; Educació, Innovació i Cultura; i Sanitat i Serveis Socials.

Finalment s`ha acordat que en properes dates NNGG remeti als candidats Company i Bauzá el manifest acordat per la formació juvenil en la seva I Conferència Política, celebrada al febrer de 2016 a Binissalem (Mallorca).

La informació relativa als equips de treball de les ponències del Congrés Regional i tot lo relatiu a l`elecció dels compromisarios per al XIV Congrés Nacional de NNGG serà enviada a tots els afiliats en properes dates per correu electrònic.