NNGG Balears celebra el Dia d`Europa amb un encontre amb l`eurodiputada Estaràs i practicant Bookcrossing

NNGG Balears celebra el Dia d`Europa amb un encontre amb l`eurodiputada Estaràs i practicant Bookcrossing

Coincidint amb el Dia d`Europa, que commemora l`inici del que és avui la Unió Europea, Noves Generacions va celebrar ahir, dijous, dia 9 de maig, una trobada amb la nostra eurodiputada Rosa Estaràs, en la qual vam tenir l`oportunitat de conèixer de primera mà l`actualitat parlamentària europea.

Estaràs va explicar als més de trenta joves que van assistir a la reunió, que va tenir lloc al Centre Flassaders de Palma, el funcionament de les diferents institucions europees, com el Consell, la Comissió o el Parlament, i la tasca que s`està duent a terme des de les mateixes. A més, l`eurodiputada va explicar als membres de Noves Generacions el dia a dia al Parlament Europeu, el treball dins del Grup Popular a Brussel·les i la reunió de les comissions sectorials, destacant la política de consens que se segueix entre els diferents partits i països a l`hora de prendre decisions.

Finalment, Estaràs va assegurar que la política seriosa i responsable i les reformes que ha portat a terme el Govern d`Espanya han aconseguit que els altres països membres tornin a veure Espanya com un país estable i compromès amb el compliment dels objectius comunitaris, que , sens dubte, repercuteixen positivament sobre els ciutadans del nostre país.

Per altra banda, Noves Generacions va repartir ahir, per diferents punts de Palma, mig centenar d`exemplars del llibre “Viatge al cor d`Europa” de Pascal Fontaine, que relata la història del Partit Popular Europeu, perquè els ciutadans puguin conèixer l`evolució del major grup polític al Parlament Europeu. Els llibres contenien, així mateix, una còpia del manifest de l`organització juvenil amb motiu del Dia d`Europa.