NNGG Balears celebra la seva Junta Directiva i recorda a les víctimes de l`accident de Santiago

NNGG Balears celebra la seva Junta Directiva i recorda a les víctimes de l`accident de Santiago

Noves Generacions del Partit Popular de Balears va celebrar ahir, dijous 25 de juliol, amb caràcter assembleari, la seva Junta Directiva Regional.

A la trobada, en què van participar uns cinquanta joves de l`organització juvenil, els presidents insulars d`Eivissa, Menorca i Mallorca, així com el secretari general i el president a nivell regional, van fer balanç de gestió dels últims tres mesos i van presentar l`agenda de la formació política per als pròxims mesos. Després de fer un repàs a la gestió dels últims mesos, i especialment a l`enquesta realitzada entre membres de NNGG, el president Andreu Ferrer va expressar que l`organització estarà més activa que mai per reivindicar l`honestedat en la política i l`acció dels governs de Bauzá i Rajoy, en especial, l`aprovació del decret de tractament integral de llengües, que tant benefici aportarà a les futures generacions de les Balears.

Abans de donar inici a la reunió els joves del Partit Popular de Balears van fer un minut de silenci en record de les vuitanta víctimes mortals de l`accident ferroviari ocorregut a Galícia. Així mateix van convocar cinc minuts de silenci virtuals a les xarxes socials i personalitzar la seva imatge corporativa d`acord amb els tres dies de dol nacional decretats pel president Rajoy.