NNGG Balears celebra les primeres Jornades Interinsulars aquest cap de setmana a Alcúdia

NNGG Balears celebra les primeres Jornades Interinsulars aquest cap de setmana a Alcúdia

Noves Generacions de les Illes Baleares ha organitzat per aquest cap de setmana les primeres jornades Interinsulars, enfocades al temes que preocupen als joves de les Illes. Durant dos dies, més de 150 joves de totes les illes compartiran les seves experiències i problemes que pateixen avui en dia a la nostra Comunitat Autònoma.

La presidenta de NNGG de les Illes Balears, Marga Vicens, ha explicat que “és una ocasió única perquè els joves mostrem el que més ens preocupa i proposem unes solucions realistes per els problemes que patim”. Per a Vicens, els temes de joventut “son la gran assignatura pendent d’aquest GOIB”, un Govern queva camí de “suspendre en quarta convocatòria aquesta legislatura”. Vicens assegura que NNGG “té un projecte bo pels joves de les Illes que posaran en pràctica l’any que ve quan el PP arribi al Govern”.

El Secretari General de NNGG Balears, Marc Álvarez, serà l’encarregat d’obrir les jornades amb el portaveu popular i batle de Santanyí, Llorenç Galmés. La clausura, per la seva part, correrà a càrrec de la presidenta de NNGG Balears,Marga Vicens; el Secretari General del Partit Popular, Toni Fuster, i el president nacional de NNGG, Diego Gago.

Les jornades contarà, entre d’altres, amb la presència deJosé Vicente Marí, president del PP d’Eivissa; Rosa Estaràs, Eurodiputada; i Mercedes Celeste, presidenta de la comissió d’Educació del Partit Popular.

Les jornades Interinsulars es duran a terme aquest cap de setmana al municipi Mallorquí d’Alcúdia. El president de NNGG Alcúdia, Sergi Llompart, s’ha mostrat molt content per aquesta elecció i afirma que “serà un plaer ser el municipi dels joves aquest cap de setmana”. Llompart ha apuntalat també que “Alcúdia exposarà els problemes que tenen els joves del municipi com la connectivitat amb la resta de l’illa” i assegura que d’aquí “sortiran propostes il·lusionats per afrontar les eleccions de l’any que ve”.