NNGG Balears fa entrega a Armengol de la carta als Reis Mags dels ciutadans de les Illes Baleares

NNGG Balears fa entrega a Armengol de la carta als Reis Mags dels ciutadans de les Illes Baleares

Les Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears s`han personat avui capvespre a la porta del Consolat de Mar, seu de la presidència del Govern, per lliurar a la presidenta Francina Armengol la carta als reis mags de part de tots els ciutadans de les Illes Balears.

L`organització considera que la qualitat de vida en aquesta comunitat ha minvat des què el pacte governa a les Balears i escriuen aquesta carta per reclamar les millores necessàries per a tornar a ser una de les comunitats més punteres d`Espanya. Les reivindicacions realitzades des de NNGG són transversals i afecten diversos àmbits de les Balears; des del transport, l`educació o la sanitat fins medi ambient i Serveis Socials.

La presidenta de NG Balears, Marga Vicens, ha fet entrega personalment de la carta acompanyada per una grapat de companys de l`organització i ha declarat que “tant de bo la màgia dels Reis Mags inundi de seny el pacte i porti les millores bàsiques que necessita aquesta comunitat “. Vicens creu que hi ha moltes millores per demanar, però s`han limitat a reclamar les “més essencials”. Vicens recorda que “el Pare Noel es va avançar una mica i ens va portar una nova vicepresidenta que ningú volia” i espera que “els Reis Mags, com a mínim, no duguin més sorpreses”.

Aquesta carta ve motivada per les baralles del pacte i els continus escàndols del Govern que han hagut d`aguantar els ciutadans de Balears. Les NNGG recorden que el pacte havia de dur, entre altres coses, una educació publica i de qualitat, millores per als joves i facilitats d`accés al mercat laboral per als acabats de titular i, de moment, després de més de mitja legislatura no han complert cap d`aquests objectius.