NNGG Balears posa a exposició pública les ponències del seu XI Congrés Regional

NNGG Balears posa a exposició pública les ponències del seu XI Congrés Regional

El Comitè Organitzador de l`XI Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha publicat avui les dues ponències que el pròxim 23 de setembre, data de celebració del Congrés Regional, es debatran i aprovaran. Es tracta del Reglament Intern i el document polític marc, titulat `Joves, endavant`.

Les ponències han estat redactades per Toni Ferragut (Sencelles), Xim Todo (Maó) i Lourdes Roca (Palma), en el cas del text reglamentari; i el document polític per Tania Marí (Sant Joan de Labritja), José Manuel Caro (Palma) i Cati Porsell (Andratx). Els dos textos provisionals, juntament amb el model d`esmena, estan publicats a la pàgina web de Noves Generacions.

Tal com estableixen els articles 11 i 12 del Reglament del Congrés, des d`avui fins dia 15 de setembre, a les 20 hores, els afiliats i les organitzacions territorials de Noves Generacions poden presentar esmenes als textos mitjançant el formulari establert pel Comitè Organitzador. Les esmenes, una vegada redactades i signades, s`han d`entregar al COC, que les traslladarà als ponents pel seu debat i consens.

Aquests dos textos marcaran el futur polític de l`organització juvenil del Partit Popular, ja que estableixen les regles del joc de cara als pròxims anys i defineixen la línia ideològica que l`organització ha de desenvolupar.