NNGG celebra el seu acte central de campanya amb la participació de més de cent joves junt a Estaràs, Bauzà i González Pons

NNGG celebra el seu acte central de campanya amb la participació de més de cent joves junt a Estaràs, Bauzà i González Pons
  • Post category:Europa

Noves Generacions del PP de les Illes Balears va celebrar dissabte matí, al Claustre de Sant Francesc de Sineu, el seu acte central de campanya de les eleccions europees. A l`encontre, en el que participaten més d`un centenar de joves de Mallorca, Menorca i Eivissa, hi estaren presents Rosa Estaràs i Irene Oliver, candidates balears del Partit Popular, el president del Govern, José Ramón Bauzà, i Esteban González Pons, vicesecretari general del PP nacional, entre altres personalitats polítiques.

La jornada, que es desenvolupà en un format novedós i proper, va ser inaugurada per la presidenta de Noves Generacions de Sineu, Laura Montenegro, pel batle del poble, Pere Joan Jaume, i pel president insular de la organització juvenil, Jaume Llompart. Després de les primeres intervencions es va realitzar la taula rodona “Europa i Jovent”, formada pels emprenedors Belén Bárcena i Jorge Cubain, i per l`eurocandidata Irene Oliver; va estar moderada pel president de Noves Generacions a Eivissa, Toni Ramon. La trobada continuà amb una entrevista “de tu a tu” protagonitzada per Rosa Estaràs i Esteban González Pons, candidats número set i dos respectivament; durant el diàleg, moderat pel secretari general autonòmic de la organització, Pedro Álvarez, el públic va poder plantejar els seus dubtes, crítiques i suggeriments als dirigents.

La cloenda de l`acte jove va estar protagonitza per Andreu Ferrer, president autonòmic de Noves Generacions, Javier Dorado, secretari general nacional dels joves del Partit Popular, i José Ramón Bauzà, president del PP de les Balears.