NNGG celebra el seu acte central de campanya amb la participació de més de cent joves junt a Estaràs, Bauzà i González Pons

NNGG celebra el seu acte central de campanya amb la participació de més de cent joves junt a Estaràs, Bauzà i González Pons

Noves Generacions del PP de les Illes Balears va celebrar dissabte matí, al Claustre de Sant Francesc de Sineu, el seu acte central de campanya de les eleccions europees. A l`encontre, en el que participaten més d`un centenar de joves de Mallorca, Menorca i Eivissa, hi estaren presents Rosa Estaràs i Irene Oliver, candidates balears del Partit Popular, el president del Govern, José Ramón Bauzà, i Esteban González Pons, vicesecretari general del PP nacional, entre altres personalitats polítiques.

La jornada, que es desenvolupà en un format novedós i proper, va ser inaugurada per la presidenta de Noves Generacions de Sineu, Laura Montenegro, pel batle del poble, Pere Joan Jaume, i pel president insular de la organització juvenil, Jaume Llompart. Després de les primeres intervencions es va realitzar la taula rodona “Europa i Jovent”, formada pels emprenedors Belén Bárcena i Jorge Cubain, i per l`eurocandidata Irene Oliver; va estar moderada pel president de Noves Generacions a Eivissa, Toni Ramon. La trobada continuà amb una entrevista “de tu a tu” protagonitzada per Rosa Estaràs i Esteban González Pons, candidats número set i dos respectivament; durant el diàleg, moderat pel secretari general autonòmic de la organització, Pedro Álvarez, el públic va poder plantejar els seus dubtes, crítiques i suggeriments als dirigents.

La cloenda de l`acte jove va estar protagonitza per Andreu Ferrer, president autonòmic de Noves Generacions, Javier Dorado, secretari general nacional dels joves del Partit Popular, i José Ramón Bauzà, president del PP de les Balears.