NNGG celebra el seu tradicional Sopar de Nadal

NNGG celebra el seu tradicional Sopar de Nadal

Noves Generacions de Balears va celebrar el passat dimecres 5 de desembre el seu tradicional Sopar de Nadal al Restaurant Canyamel d`Inca. L`acte va comptar amb la presència, entre d`altres, de José Ramón Bauzá, Miquel Vidal, Jeroni Salom, José M. Rodríguez i Rafael Torres.

Durant la nit va intervenir la Presidenta Insular de NNGG de Mallorca, Cati Civera, que va agrair la implicació de totes les juntes locals en l`organització d`aquest esdeveniment i la seva col·laboració constant.

Seguidament, el President Insular del Partit Popular de Mallorca, Jeroni Salom, va reivindicar la implicació dels joves en política a través de formacions juvenils com la que representa NNGG i va animar a tots els seus integrants a seguir treballant i representant als joves de les Balears i de cadascun dels seus municipis.

Per la seva banda, el President Regional de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, va agrair la confiança dipositada en el nou equip des del X Congrés Regional de NNGG del passat 30 de juny i va reclamar davant tots els presents “treballar per unes Noves Generacions fortes, ja que només així es podrà treballar pels joves d`aquesta Comunitat, els mateixos que van confiar en el Partit Popular i als que no podem fallar “. Ferrer també es va dirigir al president Regional del PP-IB i del Govern Balear, José Ramón Bauzá, per afirmar que “davant qualsevol decisió, per dura que sigui, sempre tindrà al seu costat als membres de NNGG”.

Finalment, José Ramón Bauzá va animar a seguir defensant els ideals que representa l`Organització juvenil i l`aportació d`idees per millorar la Comunitat, ja que “una idea només és bona si és la mateixa que aplicaríem a casa nostra”. Bauzá també va apostar per la formació dels joves ja que “la dignificació de la política s`aconsegueix quan la dedicació a aquesta és per part dels més preparats i formats”.