NNGG celebra el “triomf de la Llibertat enfront de la imposició” en les proves d`accés a la Universitat

NNGG celebra el “triomf de la Llibertat enfront de la imposició” en les proves d`accés a la Universitat

Noves Generacions de Balears ha valorat avui positivament la reforma de la Selectivitat que permet als alumnes la realització de les proves d`accés a la Universitat en qualsevol de les llengües oficials.

Per a l`Organització juvenil del Partit Popular a Balears, “es tracta d`un petit gran pas cap a la normalització de la Llibertat” i ha demanat a la Universitat “que faciliti als alumnes l`exercici del seu dret a la realització dels exàmens en la llengua que prefereixin”.

Per als joves del Partit Popular, l`actitud dels docents que han renunciat a realitzar les avaluacions per permetre l`ús del castellà “és un exemple d`un sectarisme i catetisme impropi de l`àmbit universitari”. En tot cas, apunten al fet que es tracta de “una minoria que pretén imposar la seva ideologia segregadora i d`odi” i ha destacat la gran tasca dels docents “damunt les esquenes dels quals recau la responsabilitat d`unes generacions més i millor formades”. En aquest sentit, el seu president, Andrés Ferrer, ha celebrat que la polèmica hagi quedat en una simple anècdota protagonitzada per una minoria d`avaluadors, que el millor que poden fer és cedir el seu lloc a altres professionals”.