NNGG celebra la XI Escola d`Estiu amb la participació de Pablo Casado i Miquel Vidal

NNGG celebra la XI Escola d`Estiu amb la participació de Pablo Casado i Miquel Vidal

L`agrupació juvenil del PP de les Illes Balears, NNGG de Balears, celebra a partir de demà divendres i fins diumenge la XI Escola d`Estiu, en què participaran, entre altres, el vicesecretari de comunicació del PP nacional, Pablo Casado, i el president regional del partit, Miquel Vidal. El president de NNGG Balears, també secretari general del partit, Andrés Ferrer, ha destacat la importància d`aquestes trobades, que ja compleixen onze edicions, ja que fomenten la participació dels joves en les polítiques del partit. “A més, la formació dels nostres afiliats, funció que també compleix l`Escola, és fonamental per a NNGG, ja que aquests són el principal valor de la nostra organització. Noves Generacions buscarà en aquestes jornades actualitzar el seu missatge de cara als joves de les Illes, per seguir sent un referent juvenil com a organització política més nombrosa que és en la nostra comunitat “, ha explicat Ferrer.

Les jornades, que tindran lloc a Cala Egos (Santanyí), començaran demà divendres, i en la inauguració anirà a càrrec, entre altres, del secretari general de NNGG d`Espanya, Javier Dorado. Posteriorment, els joves realitzaran un acte a favor de la unió de l`Estat espanyol. Els membres de NNGG solen aprofitar la celebració de l`Escola cada any per realitzar un acte de suport a una causa concreta. L`any passat, així, NNGG va realitzar a la platja eivissenca d`Es Figueral, un acte simbòlic contra les prospeccions petrolíferes. Conclourà la jornada de demà una conferència a càrrec del director de l`Institut Balear d`Estudis Socials (IBES), Gonzalo Adán.

Dissabte els joves rebran un taller sobre la gestió de crisi, i les 12,30 hores tindrà lloc la trobada amb Pablo Casado, al qual han anomenat `De tu a tu: La política de Joventut en el Partit Popular “.

Finalment, diumenge tindrà lloc la clausura de l`escola, que anirà a càrrec de l`alcalde de Santanyí i expresident de NNGG, Llorenç Galmés; el president de NNGG Balears actual, Andrés Ferrer, i el president regional del PP, Miquel Vidal.