NNGG censura que el Pacte “de Progrés” faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove

NNGG censura que el Pacte “de Progrés” faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears denuncia que el Pacte “de Progrés” gasta doblers públics en publicitat subliminal de caràcter polític a favor de Més per Mallorca.

Tal com està apareixent en les últimes dates a la xarxa social Facebook, des de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports s`aprofita la promoció del Carnet Jove per fer publicitat subliminal en favor del partit nacionalista. La manipulació de la consellera Ruth Mateu i el seu equip es fa patent en comprovar l`ús reiterat de la paraula “MÉS” en la publicitat del perfil “Carnet Jove Illes Balears” que, al costat de l`elecció del color i estil de la font tipogràfica del disseny, s`assemblen de forma descarada a la imatge i estil corporatiu d`aquest partit.

Segons l`opinió dels joves del Partit Popular, és lamentable que els partits d`esquerres que governen Balears s`aprofitin dels interessos dels joves de les Illes per inocular idees polítiques. Des NNGG s`incideix en que la campanya digital capitanejada per Més per Mallorca està sufragada amb doblers públics, fet gravíssim que va contra el bon ús de la hisenda pública i el seny.

La consellera Ruth Mateu i el seu equip, en opinió de NNGG, haurien de reconèixer els fets, retirar la promoció, assumir responsabilitats polítiques i dedicar-se a governar per a tots, inclosos els que no són nacionalistes ni d`esquerres. Finalment els joves del Partit Popular exigeixen una NNGG censura que el Pacte faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove. Finalment els joves del Partit Popular exigeixen una rectificació immediata i la renúncia a aquestes estratagemes per part del Govern de les Illes Balears.