NNGG censura que el Pacte “de Progrés” faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove

NNGG censura que el Pacte “de Progrés” faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove
  • Post category:Illes Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears denuncia que el Pacte “de Progrés” gasta doblers públics en publicitat subliminal de caràcter polític a favor de Més per Mallorca.

Tal com està apareixent en les últimes dates a la xarxa social Facebook, des de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports s`aprofita la promoció del Carnet Jove per fer publicitat subliminal en favor del partit nacionalista. La manipulació de la consellera Ruth Mateu i el seu equip es fa patent en comprovar l`ús reiterat de la paraula “MÉS” en la publicitat del perfil “Carnet Jove Illes Balears” que, al costat de l`elecció del color i estil de la font tipogràfica del disseny, s`assemblen de forma descarada a la imatge i estil corporatiu d`aquest partit.

Segons l`opinió dels joves del Partit Popular, és lamentable que els partits d`esquerres que governen Balears s`aprofitin dels interessos dels joves de les Illes per inocular idees polítiques. Des NNGG s`incideix en que la campanya digital capitanejada per Més per Mallorca està sufragada amb doblers públics, fet gravíssim que va contra el bon ús de la hisenda pública i el seny.

La consellera Ruth Mateu i el seu equip, en opinió de NNGG, haurien de reconèixer els fets, retirar la promoció, assumir responsabilitats polítiques i dedicar-se a governar per a tots, inclosos els que no són nacionalistes ni d`esquerres. Finalment els joves del Partit Popular exigeixen una NNGG censura que el Pacte faci publicitat subliminal amb el Carnet Jove. Finalment els joves del Partit Popular exigeixen una rectificació immediata i la renúncia a aquestes estratagemes per part del Govern de les Illes Balears.