NNGG condemna l`ús deslleial de les xarxes socials per part d`alguns afiliats del Partit

NNGG condemna l`ús deslleial de les xarxes socials per part d`alguns afiliats del Partit

Noves Generacions de les Illes Balears no comparteix l`ús que han donat alguns militants a les xarxes socials per criticar de manera pública a diferents companys i afiliats. L`organització juvenil aposta per mètodes de concòrdia i diàleg, basats al debat com a eina de cohesió interna. “No és el moment de fomentar la divisió, estem en una etapa on hem d`estar més units que mai”, ha assegurat el vicesecretari de comunicació de NNGG, Manu Castilla.

Des de la formació juvenil regional s`aposta per donar veu a tots els afiliats, obrint el Partit a les bases, però sempre des del respecte i la lleialtat, tal com es va exposar en les conclusions de la I Conferència Política de Noves Generacions celebrada el cap de setmana passat. “La regeneració que demanen els afiliats no passa per la crítica destructiva i innecessària, sinó per fomentar mecanismes de debat intern que aconsegueixin renovar el Partit Popular”, afegeix Castilla.

Per això, des de Noves Generacions instem a deixar a un costat discrepàncies i diferències i a treballar pel bé de la formació, al servei dels ciutadans. “Si volem tornar a recuperar la seva confiança, hem d`apostar un missatge clar i il·lusionant, basat en els valors que sempre han identificat al Partit Popular. És el moment de posar en relleu el que ens uneix i no el que ens separa”, conclou.

Finalment, l`organització juvenil recorda que el Partit Popular està centrat a oferir una majoria de govern estable als espanyols i que quan es convoquin els congressos que renovaran la seva estructura orgànica ja hi haurà temps per a la confrontació de projectes i idees, encara que aquests mai podran portar a insults ni espectacles públics entre els nostres militants.