NNGG critica el passotisme del PSOE i el silenci còmplice de Joventuts Socialistes sobre el cas CESGARDEN

NNGG critica el passotisme del PSOE i el silenci còmplice de Joventuts Socialistes sobre el cas CESGARDEN

Després de la decisió del jutge sobre el cas CESGARDEN, Noves Generacions de Menorca exigeix que els expresidents del Consell Insular de Menorca surtin a donar la cara davant els ciutadans menorquins, o dimiteixin, després que la sentència obligui el Consell a pagar 30 milions d`euros a la constructora.

El president de l`Organització Juvenil del Partit Popular a Menorca, Ramon Sintes, recorda que aquesta partida pressupostària podria destinar a altres necessitats més importants per als ciutadans. A més, en al·lusió a la forma de procedir dels dirigents socialistes, Sintes recorda que “no pot ser que quan la justícia els dóna la raó, treguin pit, i que quan no la dóna, dir que és fruit d`una fatalitat; fatalitat, que sens dubte haurem de pagar els menorquins, per una mala gestió”. “No poden amagar-se en l`escó, quan els que han perjudicat ha estat als menorquins. Que surtin i donin la cara. Necessitem explicacions, i fins i tot dimissions, si escau”, ha recordat Sintes, després del silenci de Pons i Barceló.

D`altra banda, el president de NNGG lamenta que JJSS estigui desapareguda, i només surti a la palestra per criticar la bona gestió del Partit Popular, mentre els seus dirigents s`amaguen davant la demanda dels menorquins d`aclarir el cas, “el PP està solucionant problemes heretats, que no són pocs, perquè a més, vinguin criticant el que ells van deixar cap per avall “, conclou.