NNGG critica el passotisme del PSOE i el silenci còmplice de Joventuts Socialistes sobre el cas CESGARDEN

NNGG critica el passotisme del PSOE i el silenci còmplice de Joventuts Socialistes sobre el cas CESGARDEN
  • Post category:Menorca

Després de la decisió del jutge sobre el cas CESGARDEN, Noves Generacions de Menorca exigeix que els expresidents del Consell Insular de Menorca surtin a donar la cara davant els ciutadans menorquins, o dimiteixin, després que la sentència obligui el Consell a pagar 30 milions d`euros a la constructora.

El president de l`Organització Juvenil del Partit Popular a Menorca, Ramon Sintes, recorda que aquesta partida pressupostària podria destinar a altres necessitats més importants per als ciutadans. A més, en al·lusió a la forma de procedir dels dirigents socialistes, Sintes recorda que “no pot ser que quan la justícia els dóna la raó, treguin pit, i que quan no la dóna, dir que és fruit d`una fatalitat; fatalitat, que sens dubte haurem de pagar els menorquins, per una mala gestió”. “No poden amagar-se en l`escó, quan els que han perjudicat ha estat als menorquins. Que surtin i donin la cara. Necessitem explicacions, i fins i tot dimissions, si escau”, ha recordat Sintes, després del silenci de Pons i Barceló.

D`altra banda, el president de NNGG lamenta que JJSS estigui desapareguda, i només surti a la palestra per criticar la bona gestió del Partit Popular, mentre els seus dirigents s`amaguen davant la demanda dels menorquins d`aclarir el cas, “el PP està solucionant problemes heretats, que no són pocs, perquè a més, vinguin criticant el que ells van deixar cap per avall “, conclou.