NNGG d’Alcúdia denuncia els retrassos i les saturacions dels busos de la línia L351 Alcúdia – Palma

NNGG d’Alcúdia denuncia els retrassos i les saturacions dels busos de la línia L351 Alcúdia – Palma

Noves Generacions d’Alcúdia denúncia els retrassos i les saturacions dels darrers dies en els primers busos dels matins de la línia L351 del Transport de les Illes Balears, que deixen tirats a molts estudiants i treballadors que han d’arribar als centres educatius i a les seves feines, respectivament.

Segons els comentaris de molts joves a les xarxes socials, criticant el servei dels busos dels matins de la L351, amb destí a Inca i Palma, es demostra una gestió pèssima des del Transport de les Illes Balears, de no poder oferir busos prevists per la gran demanda que hi ha els matins.

Des de Noves Generacions d’Alcúdia incentivam l’ús del transport públic com una alternativa barata, eficient i sostenible, que faciliti la vida dels ciutadans d’Alcúdia perquè els hi sigui més fàcil poder arribar tant a Inca com a Palma amb la línia L351.

El president de NNGG Alcúdia, Sergio Llompart, expressa que “aquests problemes duen originant-se des de fa molts de mesos i no veim millores per part de les institucions. Sempre ha estat el Partit Popular i Noves Generacions d’Alcúdia que hem demanat millores en quant al servei públic, però no hi ha resposta per part de l’Ajuntament. Per això, tornam a instar a l’Ajuntament que insti a la Conselleria de Territori, Mobilitat i Energia del Govern perquè millori aquest servei.”