NNGG de Balears celebra una trobada de tu a tu amb José Ramón Bauzá i Joana Maria Camps

NNGG de Balears celebra una trobada de tu a tu amb José Ramón Bauzá i Joana Maria Camps

Al voltant d`un centenar de joves de Noves Generacions es van reunir ahir, dilluns 24 de febrer, en una coneguda cafeteria de Palma, amb el president del Govern, José Ramón Bauzá, i la consellera d`Educació, Joana Maria Camps, en una trobada “de tu a tu”, en el que van poder preguntar als dos dirigents sobre Educació, un tema bàsic en el futur dels nostres joves.

El president del Govern va convidar els joves a defensar la política de Llibertat que s`està duent a terme pel Partit Popular, i a no acotar el cap davant aquells que defensen la immersió i la imposició. Bauzá es va mostrar convençut que, amb els índexs de fracàs escolar i trenta anys de lleis educatives del Partit Socialista, calia implantar un nou model, basat en l`esforç i en la competitivitat dels alumnes. José Ramón Bauzá va afirmar que “aquell professor que vulgui fer política, que es presenti a unes eleccions, als centres es va a impartir les matèries, sense ingerències polítiques”.

Per la seva banda, la consellera, va remarcar l`important paper de les famílies en l`educació dels seus fills. Camps ha assegurat que la voluntat de la Conselleria ha estat, i seguirà sent la d`arribar a acords amb tots els sectors implicats, encara que va lamentar la impossibilitat d`haver fet fins ara, a causa de la manca de predisposició d`alguns col•lectius. A més, la responsable d`Educació va assenyalar que la implantació del trilingüisme suposa “donar les mateixes oportunitats a tots els estudiants, independentment de les seves possibilitats econòmiques”.

Tant el president del Govern com la consellera van remarcar les mesures de foment de la cultura emprenedora a les aules a tots els nivells, així com les diferents iniciatives dutes a terme per les diferents àrees de suport a PIMES i creació de noves empreses.

El president de Noves Generacions, Andrés Ferrer, va agrair al president i a la consellera la seva disposició a aclarir tots els dubtes als membres de Noves Generacions, alhora que els va demanar que comptin amb ells com altaveus de la seva gestió davant la joventut balear.