NNGG de Balears convoca el seu X Congrés i expressa el seu suport absolut a la candidatura de José Ramón Bauzá

NNGG de Balears convoca el seu X Congrés i expressa el seu suport absolut a la candidatura de José Ramón Bauzá

Noves Generacions de Balears ha celebrat avui horabaixa la darrera Junta Directiva Regional de l`organització baix la presidència de Llorenç Galmés. La trobada, que ha congregat més de setanta joves de les quatre Illes, ha tractat el XIV Congrés del PP balear i ha convocat el X Congrés de l`organització juvenil de les Illes.

Després de tractar l`actualitat política i parlamentària, l`adjunta a presidència de NNGG Balears i portaveu al Parlament, Marga Prohens, ha emplaçat als assistents a participar activament en les tasques del Congrés del partit i, en nom del Comitè de Direcció, ha demanat permís a la Junta per donar suport públicament al president del PP balear i candidat a la reelecció, José Ramón Bauzá. La proposta ha estat ratificada per unanimitat.

Posteriorment el president regional de NNGG Llorenç Galmés ha pres la paraula per, després d`una breu exposició del seu pas per la formació juvenil, convocar el X Congrés de Noves Generacions de Balears. El conclave, que se celebrarà el proper 30 de juny a la UIB, serà preparat per un Comitè Organitzador format per quinze persones, entre les quals hi són Oriol Font (Maó) i Laura Montenegro (Sineu), nomenats president i secretària del mateix respectivament .

Així mateix s`ha aprovat el Reglament per al X Congrés, que com a principals novetats converteix el conclave en assembleari i exigeix ??80 avals per presentar candidatura. Finalment s`han aprovat les ponències del Congrés, així com els seus coordinadors i redactors. Seran tres; Acció Política, Joves del segle XXI i Estatuts.

Finalment s`ha informat que demà, a les 12 del migdia, Llorenç Galmés compareixerà a la seu davant els mitjans de comunicació per explicar en detall el X Congrés amb el president i la secretària del Comitè Organitzador.