NNGG de les Illes Balears celebra el primer Comité de Direcció del nou curs polític 2018 – 2019

NNGG de les Illes Balears celebra el primer Comité de Direcció del nou curs polític 2018 – 2019
Ahir, els membres del Comitè de Direcció de Noves Generacions de les Illes Balears e sva reunir a la seu del Partit Popular de les Illes Balears per celebrar el primer Comité de Direcció del nou curs polític del 2018 i 2019.
Entre els temes més destacats tractats durant la reunió es va parlar que s’ha de seguir treballant per als joves de les Illes Balears en temes fonamentals com educació, habitatge, medi ambient i polítiques de joventut.
A més, s’han organitzat un seguit d’actes que, durant els propers mesos, es duran a terme des de l’organització amb l’objectiu de tornar a recuperar l’il·lusió de l’afiliat cap a Noves Generacions i poder ser un punt clau perquè eñ Partit Popular de les Illes Balears recuperi les institucions el 2019.
La presidenta de l’organització, Marga Vicens, va insistir durant la reunió en la necessitat de participar de la vida política per a millorar la vida dels joves de la comunitat i poder oferir-los tot allò que les institucions no els aporten. A més, ha destacat que NNGG hem de ser un punt clau per al partit de cara a les properes eleccions del 2019, uns comicis on el PP ha de sortir a guanyar per tornar a treballar pels ciutadans de les illes i deixar de banda un govern feble amb constants disputes internes.