NNGG de les Illes Balears cel·lebra l’aplicació de la seva proposta d’ampliació del descompte per a joves fins als 30 anys

NNGG de les Illes Balears cel·lebra l’aplicació de la seva proposta d’ampliació del descompte per a joves fins als 30 anys

El Consorci de Transports de Mallorca ha aprovat aquesta setmana aplicar la mesura aprovada al Parlament de les Illes Balears a proposta de NNGG Illes Balears per ampliar l’edat màxima per obtenir la targeta intermodal amb perfil jove, que suposa un 50 per cent de descompte sobre el preu del bitllet senzill, dels 25 fins als 30 anys.

Els joves del Partit Popular s’han congratulat que la seva proposta hagi servit per millorar la vida dels joves de les illes però lamenten que el Govern, per iniciativa pròpia, no tingui cap mesura per millorar les condicions de vida dels joves balears.

La presidenta de NNGG Illes Balears, Marga Vicens, ha qualificat com a “positiva” la reacció del Govern però ha lamentat que “ha hagut de ser NNGG Illes Balears qui hagi reivindicat les millores necessàries per als joves mentre el Govern es queda de braços creuats en pel que fa a polítiques juvenils “.

La presidenta ha reivindicat que “ara que hem aconseguit millores tarifàries per als joves, per incentivar-los a utilitzar transport públic, cal una millorar de qualitat. Ara mateix el tren falla contínuament, i la gent deixa d’usar-lo perquè no arriben a temps i tenen por de ser acomiadats”.

L’ampliació del descompte per a joves a la targeta intermodal entrarà entrar en vigor l’1 de gener.