NNGG de les Illes Balears posa en marxa la campanya Quedamos

NNGG de les Illes Balears posa en marxa la campanya Quedamos

NNGG de les Illes Balears presenta la campanya Quedamos, un espai de trobada entre els joves, afiliats i no afiliats al partit, amb càrrecs polítics i membres de la societat civil de la nostra comunitat per a poder compartir i debatre sobre aspectes que importen de primera mà a al jovent balears.

L’objectiu d’aquesta campanya és poder recollir inquietuds, demandes i problemes dels jovent de les tres illes per poder transmetre al Partit Popular aquestes propostes. Amb la diversitat de ponents que es preveu anar convidant a aquestes trobades, volem tocar tots els àmbits: educació, transport, treball, sanitat, medi ambient i formació; entre altres. La idea de l’organització juvenil és poder traslladar les idees i propostes recollides als programes electorals de les diferents institucions de cara als comicis del mes de maig del 2019.

La presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears, Marga Vicens, ha expressat que “moltes vegades notam com la veu jove només es sent en temes que, teòricament, ens afecten de forma directa, però als joves ens afecta qualsevol àmbit de la vida pública “. Per aquest motiu, considera que “aquestes trobades podran “transmetre les preocupacions i necessitats dels nostres joves”.

La primera trobada que s’ha programat es durà a terme el proper dia 3 d’octubre a les 19.00h a Dalt Murada amb la participació de la portaveu popular a l’Ajuntament de Palma, Marga Duran.