NNGG de Mallorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals

NNGG de Mallorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals

El passat dissabte 6 de juliol, NNGG de Mallorca va celebrar la Conferència de Presidents i Secretaris de Juntes Locals a la seu local d`Andratx. Els responsables de les diferents agrupacions van poder valorar els resultats de les eleccions europees, així com establir les línies a seguir de cara al pròxim curs polític.

Durant el mateix es van tractar estratègies de comunicació i les línies generals i el calendari de propostes per al pròxim programa electoral del Partit Popular a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques que tindran lloc el proper any.

Des de la direcció regional i insular es va animar a la participació en els diversos actes promoguts per les mateixes, entre les quals cal destacar la II Diada de l`Afiliat i l`Escola d`Estiu, que tindrà lloc l`últim cap de setmana de setembre a l`illa d`Eivissa.

Abans de la trobada, van estar presents el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, i el president de la Junta Local d`Andratx, Jaume Porsell, que van animar els joves a seguir en la seva obstinació per mobilitzar i treballar pel seu municipi “des de la formació que millor pot defensar els interessos dels joves, el Partit Popular”.

Andrés Ferrer, President de NNGG Balears, va destacar el caràcter productiu de la jornada i va informar que es durà a terme la mateixa trobada a les illes de Menorca i Eivissa en pròximes dates.