NNGG de Mallorca convoca el seu VII Congrés pel proper 10 de Novembre

NNGG de Mallorca convoca el seu VII Congrés pel proper 10 de Novembre

Noves Generacions del PP de Mallorca va convocar ahir, en junta insular assembleària, el VII Congrés de la formació juvenil, que tindrà lloc el proper 10 de novembre a les 10 hores al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor. Amb aquesta convocatòria queda conclòs el procés de renovació de les juntes insulars de Noves Generacions.

El secretari general de NNGG de Mallorca, Alfons Gómez, va proposar als assistents els membres del Comitè Organitzador del VII Congrés, que serà presidit per Cristian Montoro, de Santanyí, en qualitat de president i Rafel Lillo, de Llucmajor, com a secretari, així mateix comptarà amb la col · laboració de Llorenç Bauzá (Palma), Rocío Martín (Palma), Sergi Planas (Sineu), José María Priego (Palma), Marta del Pino (Palma), Jennifer Salleras (Llucmajor), María José Morales (Inca), Bartomeu Riutort (Muro), Margalida Sastre (Campos) i Jaume Llompart (Marratxí) com a vocals.

Respecte a les ponències, es debatrán dues, una política i una altra de Reglament. La ponència política estarà formada per Gemma Sastre (Palma), Anabel Curtó (Andratx) i Andrés Salom (Palma). Per la seva banda, la ponència de Reglament serà redactada per Joan Pau Reus (Palma), Maria de Lluc Fornas (Inca) i Laura Berná (Manacor).

Per a la presentació de candidatures serà necessari recollir un mínim de cinquanta avals, el que representa aproximadament un 5% dels afiliats de la formació a l`illa. El termini màxim per presentar candidatura serà el 26 d`Octubre.

Durant la seva intervenció el secretari general de NNGG de Mallorca va agrair als assistents ia la resta d`integrants de la formació juvenil seva col · laboració contínua amb la junta insular, així com el treball realitzat per les juntes locals. La proposta de Comitè Organitzador i ponències va ser aprovada per unanimitat.