NNGG de Menorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals

NNGG de Menorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals

El president del Partit Popular de Menorca, Santiago Tadeo, i el President Regional de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, s`han reunit avui, divendres, amb els membres de l`organització juvenil del Partit Popular de Menorca, per preparar el proper curs polític, que conclourà amb les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim any.

En la trobada, que va tenir lloc a la seu del Partit Popular des Mercadal, van assistir més d`una vintena de militants, que van traslladar a Tadeo i a Ferrer les necessitats i inquietuds per les quals passen els joves de l`illa. Ramón Sintes, president insular de Noves Generacions, va agrair al president del Consell totes les iniciatives posades en marxa a favor de la joventut menorquina.

Per la seva banda, Ferrer va animar els assistents a seguir defensant els interessos dels joves de Menorca. “Que Noves Generacions sigui, amb més d`un centenar d`afiliats, l`organització política-juvenil més nombrosa de l`illa, no és fruit de la casualitat, sinó de la sintonia entre els joves del Partit i la societat. Des NNGG hem de seguir parlant el mateix idioma que la joventut balear, per poder traslladar als nostres dirigents els problemes d`un col·lectiu que ha patit especialment durant els últims anys”, ha afirmat Ferrer.

El president del Partit Popular a Menorca, Santiago Tadeo, ha felicitat els membres de l`organització juvenil per l`important treball de difusió que realitzen de les mesures que els diferents governs del Partit Popular estan portant a terme en favor dels més joves. Tadeo ha reafirmat el seu compromís de seguir lluitant perquè tots aquells joves que no tenen feina, aconsegueixin una ocupació estable i de qualitat.

Des de l`Organització juvenil ja s`està treballant en l`elaboració del Programa Electoral en matèria de joventut, que aportarà al Partit Popular de cara a les eleccions municipals i autonòmiques, i que apostarà per la formació, la creació d`ocupació i la millora de les ajudes als estudiants que han de desplaçar-se fora de l`illa per continuar la seva formació.