NNGG de Menorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals

NNGG de Menorca celebra la Conferència de Presidents de juntes locals
  • Post category:Menorca

El president del Partit Popular de Menorca, Santiago Tadeo, i el President Regional de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, s`han reunit avui, divendres, amb els membres de l`organització juvenil del Partit Popular de Menorca, per preparar el proper curs polític, que conclourà amb les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim any.

En la trobada, que va tenir lloc a la seu del Partit Popular des Mercadal, van assistir més d`una vintena de militants, que van traslladar a Tadeo i a Ferrer les necessitats i inquietuds per les quals passen els joves de l`illa. Ramón Sintes, president insular de Noves Generacions, va agrair al president del Consell totes les iniciatives posades en marxa a favor de la joventut menorquina.

Per la seva banda, Ferrer va animar els assistents a seguir defensant els interessos dels joves de Menorca. “Que Noves Generacions sigui, amb més d`un centenar d`afiliats, l`organització política-juvenil més nombrosa de l`illa, no és fruit de la casualitat, sinó de la sintonia entre els joves del Partit i la societat. Des NNGG hem de seguir parlant el mateix idioma que la joventut balear, per poder traslladar als nostres dirigents els problemes d`un col·lectiu que ha patit especialment durant els últims anys”, ha afirmat Ferrer.

El president del Partit Popular a Menorca, Santiago Tadeo, ha felicitat els membres de l`organització juvenil per l`important treball de difusió que realitzen de les mesures que els diferents governs del Partit Popular estan portant a terme en favor dels més joves. Tadeo ha reafirmat el seu compromís de seguir lluitant perquè tots aquells joves que no tenen feina, aconsegueixin una ocupació estable i de qualitat.

Des de l`Organització juvenil ja s`està treballant en l`elaboració del Programa Electoral en matèria de joventut, que aportarà al Partit Popular de cara a les eleccions municipals i autonòmiques, i que apostarà per la formació, la creació d`ocupació i la millora de les ajudes als estudiants que han de desplaçar-se fora de l`illa per continuar la seva formació.