NNGG de Menorca es reuneix amb la Consellera de Joventut

NNGG de Menorca es reuneix amb la Consellera de Joventut
  • Post category:Menorca

Noves Generacions de Menorca va mantenir el passat dijous 14 de febrer una trobada amb la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, en la que van poder traslladar les principals inquietuds dels joves de l`illa i valorar el treball desenvolupat per la Conselleria insular . A la reunió van assistir el President Insular de NNGG, Ramon Sintes, el coordinador general, Joan Carrasco, i el vicesecretari d`Acció Política, Cristobal Marquès.

Després de la reunió, la consellera es va comprometre a posar en marxa un nou pla per joventut a Menorca, i també a crear un espai de debat en el qual puguin participar tots els joves de l`illa.

Durant la reunió, Sintes va traslladar a la consellera la seva preocupació per les dificultats que tenen els joves per accedir a un lloc de treball oa un habitatge. “Tots ens hem d`involucrar en un projecte en el qual es contemplin les necessitats per millorar la situació de Menorca”, a punt Sintes.

El president de NNGG Menorca també va reclamar a Herráiz la posada en marxa del nou pla de joventut, iniciativa inclosa al programa electoral dels populars en els passats comicis. En aquest sentit, Sintes va demanar a la consellera que sigui el Consell qui lideri aquest pla en què han de participar associacions, entitats i formacions juvenils.