NNGG de Menorca es reuneix amb la Consellera de Joventut

NNGG de Menorca es reuneix amb la Consellera de Joventut

Noves Generacions de Menorca va mantenir el passat dijous 14 de febrer una trobada amb la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, en la que van poder traslladar les principals inquietuds dels joves de l`illa i valorar el treball desenvolupat per la Conselleria insular . A la reunió van assistir el President Insular de NNGG, Ramon Sintes, el coordinador general, Joan Carrasco, i el vicesecretari d`Acció Política, Cristobal Marquès.

Després de la reunió, la consellera es va comprometre a posar en marxa un nou pla per joventut a Menorca, i també a crear un espai de debat en el qual puguin participar tots els joves de l`illa.

Durant la reunió, Sintes va traslladar a la consellera la seva preocupació per les dificultats que tenen els joves per accedir a un lloc de treball oa un habitatge. “Tots ens hem d`involucrar en un projecte en el qual es contemplin les necessitats per millorar la situació de Menorca”, a punt Sintes.

El president de NNGG Menorca també va reclamar a Herráiz la posada en marxa del nou pla de joventut, iniciativa inclosa al programa electoral dels populars en els passats comicis. En aquest sentit, Sintes va demanar a la consellera que sigui el Consell qui lideri aquest pla en què han de participar associacions, entitats i formacions juvenils.