NNGG de Menorca renova totes les seves juntes locals i celebra la constitució de la junta de Sant Lluis

NNGG de Menorca renova totes les seves juntes locals i celebra la constitució de la junta de Sant Lluis

Noves Generacions de Menorca va celebrar aquest dissabte 23 de febrer la renovació de les juntes locals de Ciutadella, Es Mercadal, Ferreries, Alaior i Maó, així com la constitució de la nova Junta Local de Sant Lluís.

Joan Carrasco Domingo repeteix com a president de la Junta Local de NNGG Ciutadella, al costat de Cristóbal Salord com a secretari general. Cristina Sintes Salord ha estat reelegida com a presidenta de la Junta Local de NNGG des Mercadal. A Ferreries, Raúl Carreras Febrer ha estat elegit president, en substitució de Ramon Sintes, i Marc Pons Pallicer com a nou secretari general. Juanjo Carrasco Rotger és el nou president de la Junta Local de NNGG Alaior, en substitució de Carlos Mercadal, i Santiago Mascaró Cardona és el seu nou secretari general. A Maó, Javier López, substitueix a Ángela Rovellada com a president, i David Amer l`acompanya com a nou secretari general. Finalment, Daniel Mercadal Stevenson serà el primer president de la Junta Local de NNGG Sant Lluís, i Luz Gornés la seva secretària general.

La jornada de renovacions es va desenvolupar en quatre actes celebrats en diferents punts de l`illa i en tots ells van estar presents, entre d`altres, el president del Consell Insular i del PP de Menorca, Santi Tadeo, el President Regional de NNGG, Andrés Ferrer, el Secretari General de NNGG Balears, Pedro Álvarez, i el president insular de NNGG, Ramon Sintes. El procés renovador de les juntes locals de Menorca va concloure amb un sopar de companyonia en un conegut bar de Sant Lluís.