NNGG de Menorca renova totes les seves juntes locals i celebra la constitució de la junta de Sant Lluis

NNGG de Menorca renova totes les seves juntes locals i celebra la constitució de la junta de Sant Lluis
  • Post category:Sant Lluis

Noves Generacions de Menorca va celebrar aquest dissabte 23 de febrer la renovació de les juntes locals de Ciutadella, Es Mercadal, Ferreries, Alaior i Maó, així com la constitució de la nova Junta Local de Sant Lluís.

Joan Carrasco Domingo repeteix com a president de la Junta Local de NNGG Ciutadella, al costat de Cristóbal Salord com a secretari general. Cristina Sintes Salord ha estat reelegida com a presidenta de la Junta Local de NNGG des Mercadal. A Ferreries, Raúl Carreras Febrer ha estat elegit president, en substitució de Ramon Sintes, i Marc Pons Pallicer com a nou secretari general. Juanjo Carrasco Rotger és el nou president de la Junta Local de NNGG Alaior, en substitució de Carlos Mercadal, i Santiago Mascaró Cardona és el seu nou secretari general. A Maó, Javier López, substitueix a Ángela Rovellada com a president, i David Amer l`acompanya com a nou secretari general. Finalment, Daniel Mercadal Stevenson serà el primer president de la Junta Local de NNGG Sant Lluís, i Luz Gornés la seva secretària general.

La jornada de renovacions es va desenvolupar en quatre actes celebrats en diferents punts de l`illa i en tots ells van estar presents, entre d`altres, el president del Consell Insular i del PP de Menorca, Santi Tadeo, el President Regional de NNGG, Andrés Ferrer, el Secretari General de NNGG Balears, Pedro Álvarez, i el president insular de NNGG, Ramon Sintes. El procés renovador de les juntes locals de Menorca va concloure amb un sopar de companyonia en un conegut bar de Sant Lluís.