NNGG de Muro recapta 400 euros a benefici de l`AECC al seu II Fogueró Solidari

NNGG de Muro recapta 400 euros a benefici de l`AECC al seu II Fogueró Solidari

Noves Generacions del Partit Popular de Muro va celebrar el passat divendres la seva II Fogueró Solidari, que en aquesta ocasió va recaptar 400 euros a benefici de l`Associació Espanyola contra el Càncer a la localitat.

Àgueda Carbonell, presidenta de NNGG de Muro, va agrair a tots els participants en la causa solidària que reafirmessin seu compromís amb la societat que els envolta. Un nombrós grup d`afiliats i simpatitzants de l`organització juvenil va participar en la iniciativa solidària en aquesta segona edició. Carbonell també va voler mostrar el seu reconeixement als veïns i comerciants que van col · laborar amb la iniciativa mitjançant la donació de diferents productes i serveis per al seu sorteig mitjançant rifa, fent que la recaptació d`enguany superés les expectatives.

En l`acte també va intervenir Teresa Martorell, presidenta de Junta Regional de l`AECC, que va destacar que qualsevol ajuda sempre és poca, ja que és realment necessari i va fer un especial èmfasi en la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç mitjançant les revisions periòdiques, especialment a partir dels 50 anys.

A la trobada també van estar, entre d`altres, Andrés Ferrer, President Regional de NNGG, Pedro Álvarez, secretari general de NNGG Balears i Joan Payeras, president del PP de Muro.

Close Menu