NNGG de Muro recapta 400 euros a benefici de l`AECC al seu II Fogueró Solidari

NNGG de Muro recapta 400 euros a benefici de l`AECC al seu II Fogueró Solidari
  • Post category:Muro

Noves Generacions del Partit Popular de Muro va celebrar el passat divendres la seva II Fogueró Solidari, que en aquesta ocasió va recaptar 400 euros a benefici de l`Associació Espanyola contra el Càncer a la localitat.

Àgueda Carbonell, presidenta de NNGG de Muro, va agrair a tots els participants en la causa solidària que reafirmessin seu compromís amb la societat que els envolta. Un nombrós grup d`afiliats i simpatitzants de l`organització juvenil va participar en la iniciativa solidària en aquesta segona edició. Carbonell també va voler mostrar el seu reconeixement als veïns i comerciants que van col · laborar amb la iniciativa mitjançant la donació de diferents productes i serveis per al seu sorteig mitjançant rifa, fent que la recaptació d`enguany superés les expectatives.

En l`acte també va intervenir Teresa Martorell, presidenta de Junta Regional de l`AECC, que va destacar que qualsevol ajuda sempre és poca, ja que és realment necessari i va fer un especial èmfasi en la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç mitjançant les revisions periòdiques, especialment a partir dels 50 anys.

A la trobada també van estar, entre d`altres, Andrés Ferrer, President Regional de NNGG, Pedro Álvarez, secretari general de NNGG Balears i Joan Payeras, president del PP de Muro.