NNGG de Santanyí recapta 1400 € a través d’un concert benèfic a favor de Miquel Lorente

NNGG de Santanyí recapta 1400 € a través d’un concert benèfic a favor de Miquel Lorente

Miquel Lorente, és un nin que viu a Cala d’Or, i pateix una enfermetat molt greu coneguda amb el nom de paràlisi cerebral quadriplegia. La seva família no pot fer front als costos que se’n deriven per millorar la qualitat de vida del seu fill, ja que són despeses molt importants. Davant això, diverses associacions i col·lectius del poble han iniciat una sèrie d’actuacions per poder recaptar fons per a la família i Noves Generacions de Santanyí, s’ha volgut implicar un poc més.

Per aquest motiu, es va celebrar dissabte, 16 de febrer, al Teatre Principal de Santanyí, un concert a benefici de Miguel Llorente, amb l’actuació de diversos artistes que han col·laborat de forma totalment desinteressada. La mezzo soprano, Maria Luisa Corbacho; els tenors: Pedro Fuentes i Álvaro Chávez; el baix, Andrés Llamas i Andreu Bennassar al piano, amb diversos membres de la Banda Municipal de Música de Santanyí, varen oferir un interessant recital als assistents.

L’entrada era d’un preu simbòlic, cinc Euros perquè hi pogués participar el màxim de persones possibles. La gent se va bolcar i el Teatre es va omplir del tot. Així mateix, per aquelles persones que no podien assistir al concert, però també ha volgut col·laborar amb la seva aportació, NNGG de Santanyí, va posar a disposició de la gent una fila 0, perquè els qui volguessin, poguessin comprar un tiquet. Gràcies a aquesta fórmula es varen vendre un total de 266 entrades, sumant les del Teatre més la fila 0, que ha suposat la recaptació d’un total de 1400 €.

Aquesta quantitat de doblers es farà efectiu a la família de Miguel Lorente per poder destinar-ho a allò que més necessiti. Una de les coses que es fa més necessari, per poder dur endavant el dia a dia del nin, és l’adquisició d’una cadira de rodes especial que té un cost aproximat als 6.000 euros.