NNGG d`Eivissa celebra el seu VIII Sopar de Nadal i presenta nova pàgina web

NNGG d`Eivissa celebra el seu VIII Sopar de Nadal i presenta nova pàgina web

Noves Generacions d`Eivissa va celebrar dissabte passat, 15 de desembre, el seu tradicional Sopar de Nadal al Restaurant Badia de Santa Eulària del Riu. L`acte va comptar amb la presència del President Insular del PP d`Eivissa i del Consell, Vicent Serra, i del president Regional de NNGG, Andrés Ferrer, així com Pepita Gutierrez, Vicent Marí, Cati Civera i diversos càrrecs del Partit Popular eivissenc i de la Organització Regional de NNGG.

Abans de començar l`acte, el president de NNGG Santa Eulàlia, Javi Ferrer, va agrair la participació i la implicació de tots els afiliats a l`organització de l`esdeveniment i va voler mostrar la seva satisfacció per haver triat aquest municipi per fer-ho.

Seguidament, Toni Ramon, president de NNGG d`Eivissa, va voler reivindicar el suport a la cultura que porta a terme el Partit Popular tant a les administracions com a nivell particular. Mostra d`això va ser l`impuls a artistes locals que es va plantejar durant l`acte amb dues actuacions musicals i l`exposició d`obres d`un jove artista al recinte on es va celebrar l`acte. Ramon va recordar que “l`impuls i el valor de superació que demostren artistes com ells que, juntament amb tots els emprenedors de l`illa, ha de servir d`exemple per a tots els que creiem que la recuperació és possible mitjançant l`aportació de tots a la societat” .

Per la seva banda, el president Regional de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, va animar als membres de Noves Generacions i del Partit Popular a “no acotar el cap i estar orgullosos de la pertinença a la major Organització juvenil d`Eivissa, a la qual més representa la joventut insular i la que està posant les bases per a la recuperació econòmica a totes les administracions d`Eivissa, des dels ajuntaments fins al Govern de la Nació “.

Finalment va tenir lloc la presentació de la renovada web insular, que es mantindrà en línia sota el domini www.nnggeivissa.com i que va anar a càrrec del Vicesecretari de Noves Tecnologies i Comunicació insular, Toni Torres, acompanyat d`un vídeo promocional d`aquesta pàgina. La nova plataforma és més dinàmica, amb una major integració en les xarxes socials i aposta per ser la “via preferent de comunicació amb els afiliats i els joves d`Eivissa”.