NNGG d`Eivissa conclou les seves reunions programàtiques

NNGG d`Eivissa conclou les seves reunions programàtiques

Noves Generacions d`Eivissa ha dut a terme durant les últimes setmanes tres reunions temàtiques sobre Turisme, Societat Política i Joventut, per a l`enriquiment del seu ideari polític amb professionals de diferents sectors, per tal d`apropar la realitat social i professional d`aquestes tres àrees d`especial interès insular, als membres de Noves Generacions i dirigents del Partit.

Durant aquestes comissions, els ponents responien a les inquietuds i preguntes formulades pels membres de Noves Generacions, sent aquesta eina una valuosa font d`informació de cara a posteriors plantejaments polítics.

A continuació, Noves Generacions d`Eivissa redactarà un document que, combinat amb les propostes pròpies de NNGG, es remetrà al Comitè de Direcció del Partit per a la seva posterior aprovació. Els resultats seran presentats públicament el proper 15 de novembre al Club Diario de Ibiza.

Noves Generacions vol aprofitar per agrair la participació dels 17 ponents que han format part de les comissions, així com l`assistència de nombrosos membres del Comitè Executiu insular que ens han acompanyat.