NNGG demana civisme als ciutadans de les Illes Balears amb l’ús de material sanitari

NNGG demana civisme als ciutadans de les Illes Balears amb l’ús de material sanitari

NNGG Balears demana a tota la ciutadania que faci un ús cívic del material preventiu. Els darrers dies, diversos afiliats han pogut recollir mostres gràfiques de guants, mascaretes i altres objectes llançats enmig del carrer. D’aquesta manera, es pot provocar que hi hagi més contagis del virus Covid-19 per la possibilitat de que un altre ciutadà pugui tocar l’equipament. Ara més que mai, els balears hem de demostrar que som responsables per tractar d’aturar la pandèmia.

Així mateix, aquesta pràctica no només amenaça la salut de la societat de les Illes, sinó que també perjudica el medi ambient. Si no s’elimina adequadament el material, pot haver-hi conseqüències negatives per la vida silvestre. Com s’exposa des de l’Institut Arxipèlag de Conservació Marina, els guants i mascaretes que es tiren al carrer, acaben a la mar.

La presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears, Marga Vicens, afirma que “ara és el moment en el que tota la societat i, especialment els joves, hem de treballar junts per superar aquesta malaltia”. A més, Vicens ha apel·lat al “comportament exemplar” per aconseguir “una recuperació sanitària  i econòmica el més aviat possible” i per a no “perjudicar al medi ambient”.