NNGG d`Inca celebra el Nadal amb diverses activitats solidàries

NNGG d`Inca celebra el Nadal amb diverses activitats solidàries

Noves Generacions d`Inca ha volgut celebrar el Nadal, un any més, reivindicant el caràcter social que han de tenir dels moviments socials i polítics. En aquesta ocasió, els joves del PP d`Inca han dut a terme dues activitats solidàries en favor del menjador social i el sector de la tercera edat de la localitat.

Com cada any, els membres de l`organització política juvenil es van acostar a la residència dels padrins Miquel Mir per felicitar a la gent gran local, obsequiant-los amb un arbre de Nadal per decorar les instal·lacions en aquestes dates tan assenyalades. Per altra banda, i col·laborant amb organitzacions civils, Noves Generacions va celebrar un torneig benèfic de futbet, gràcies al qual van recollir desenes de quilos d`aliments no peribles en favor del menjador social del municipi mallorquí.

Per Maria de Lluc Fornàs, presidenta de Noves Generacions d`Inca, “estar compromesos amb la societat a través de la política implica tenir sempre en compte als sectors socials més desfavorits; permetre`ls celebrar el Nadal és una obligació de tots”.

Any rere any, els joves del Partit Popular de les Illes aprofiten les festes nadalenques per celebrar diversos actes i iniciatives en favor de diversos col·lectius de Balears. Demà diumenge NNGG de Llucmajor celebrarà una cursa solidària en col·laboració amb l`organització Yes With Cancer.